Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kafer

Dlaczego żadna kobieta sie nieprzyznaje że jest dziwką

Polecane posty

Gość kafer

choć opisy mają iście orewskie 1. "SEKRETNE ZDJĘCIE wysyłam za 30 kredytów tym, którzy są zainteresowani spotkaniem ze mną!!!! Chyba trochę umiecie czytac, co? Myśl głową a nie główką! Gołodupcy, bajkopisarze i desperaci - WON! Od razu was zablokuję! Kawki zapoznawcze to sobie darujcie! Szukam pana który zostanie moim całorocznym Mikołajem ;) Panowie tylko i wyłącznie od 40 roku zycia! Interesują mnie regularne spotkania i dobra zabawa bez jakiś poważnych związków. Ja zadbana, normalna, miła. Spotykam się tylko w hotelu bądź apartamencie. Darujcie sobie propozycje cen agencyjnych oraz tandetne teksty typu "ile za godzinke". Telefon podaje dopiero jak jesteśmy umówieni konkretnie na spotkanie. Panowie pytający o tzw. lokum:pomyliliście adres. PROSZĘ ŻEBY PISAŁY TYLKO OSOBY W 100% ZDECYDOWANE NA SPOTKANIE, PEWNE, ŻE BĘDĄ MIAŁY CZAS I NIE ODWOŁAJĄ GO W OSTATNIEJ CHWILI." 2. "ahhhh....gdzie Ci mężczyzni... interesującego mężczyzny,zainteresowanego relacją sponsorowaną z młodą damą zapraszam" 3. "Jestem atrakcyjną trzydziestolatką. Jestem niebanalną i tajemniczą kobietą, 100% kobiecości. Szukam mężczyzny po 40 roku życia /choć to nie warunek/, który oczaruje mnie intelektem..sposobem bycia i sprawi, że będę chciała się z nim zapomnieć. Szukam normalnej relacji, opartej na przyjaźni, wzajemnym szacunku..dyskrecji. Możliwości spędzania wspólnego czasu jest wiele, pod warunkiem, że nasze relacje będą ciepłe..nie napiętnowane zobowiązaniami. Chciałabym, żeby spotkania miały charakter sponsorowany. Mam swoje oczekiwania..choć pragnę zaznaczyć, że jestem samowystarczalna..i nie jestem zdesperowaną osobą, by przyjąć każdą propozycję.Odpowiem tylko na przemyślane propozycje.. Jeśli uważasz, że może między nami zaiskrzyć, napisz :-) 'Anioł i diabeł w jednej osobie..smakuję na słodko, jak i na ostro- to ja cała'

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować