Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgtrgtrehdty

czy kupujecie sobie prezenty na święta?

Polecane posty

Gość drgtrgtrehdty

nie mówie o parach czy małżeństwach ale o osobach które spędzają wigilie czy świeta w rodzinnym gronie i kupuja prezenty np. mamie, siostrze itp??

Gość bgfbfhf
raz spedzamy wigilie z moimi rodzicami a raz z tesciami i zawsze wszytskim kupujemy i rodzicom i tesciom i rodzenstwu, dziadkom

Gość xyz?
Tak. Najpierw jedziemy na wigilię mojego faceta - tam obdarowujemy jego mamę, siostrę z mężem i ich dzieciaki, potem zawijamy się do moich rodziców, gdzie obchodzimy wigilię z moimi rodzicami, bratem z żoną oraz siostrą z mężem i ich dzieciakami. Wszyscy, z którymi obchodzimy święta, dostają prezenty, jak inaczej?

Nie zawsze spędzam święta z narzeczonym, czasem on sam jedzie do mamy albo ja do mamy lub taty... i wtedy zawsze daję mu prezenty dla jego rodziny :)

Gość Tamara ze średnim wykszt.
kupujemy

Gość drgtrgtrehdty
to czegoś nie kumam. gdzie Ci wszyscy ludzie z kafe którzy ciągle narzekaja że mają na wszystko za mało kasy?? Ja nie wyobrażam sobie abym miała wszystkim kupować prezenty, a jak mam kupować jakieś buble za kilka złotych to chyba się nawetnie opłaca. Poza tym mam wrażenie że w tym całym kupowaniu prezentówludzie zapomnieli czym na prawdę są święta Bożego narodzenia...

Gość gggggggggt
sobie? no bo ja tylko sobie robie prezenty :) dzis zamowilam samochod zdalnie sterowany, bardzo szybki i zwrotny- bedzie to prezent dla mnie i dla mojego szalonego szczeniaka :D

Gość janeczka6528
kupuje rodzicom i dziecim - rodzicom, bo u nich jest wigilia i jako gospodarzom uwazam, że im sie nalezy. a dzieci to dzieci, zawsze wygladaja prezentów ;) w tym roku to juz w ogole, bo ktos im tam znalazl strone do pisania listu do Mikołaja online (listdomikolaja.pl chyba) i przeciez jak wyslalay przez internet, to na pewno dostal, bo maila tak szybko chodza, że zdążył wyprodukować co trzeba, i na pewno im przyneisie :> tu przynajmniej uwazam, że jest sens robic prezenty, patrzac jak sie cieszą podą tą choinką.

>>>Wszyscy, z którymi obchodzimy święta, dostają prezenty, jak inaczej? X Y Z Jak inaczej? Normalnie. U mnie prezenty dostają tylko dzieci.

Gość vbm 29
my nie robimy sobie prezentów

Gość ja mam 2 braci
wiec i sa 2 szwagierki, 1 dziecko i rodzice. jakbym mila wszytskim robic prezenty, to chyba bym musiala sie zapozyczyc. kupujemy rodzicom i dziecku, miedzy soba rodzenstwo nie daje, jestem studentka, pracuje dorwyczo, ale nawte jakbym pracowala normalnie, to uwazam, ze to niepotrzebne. dla mnie prezent, to ma byc prezent, a nie kurde, kupie zestaw zel, mydlo i dezodorant za 10 zl i koniec. poza tym, w ciagu roku sa urodziny, wystarczy:D

Gość karcianas
Jak najbardziej kupujemy, ale szukam ich głównie po promocjach, tyle że w sieci. Unikam klasyki - mój tata ma już zbyt dużo koszul. Dla odmiany w tym roku dostanie ode mnie strzelanie policyjne, trafiła się promocja na Prezent Marzeń. A sądzę, że z takiego prezentu na pewno będzie zadowolony ;-)

Gość semsna

Raczej jakieś skromne rzeczy. Mąż dostał kubek ze zdjęciem, ale ten kubek magiczny - foto widać, po jego zalaniu gorącą wodą. To kosztuje grosze na Empik Foto. Córka dostała poduszkę ze zdjęciem. Raczej po prostu stawiamy na takie rzeczy, które mogą zrobić pozytywne wrażenie. Nie kupujemy byle czego - każdy element dobieramy z zachowaniem zdrowego rozsądku i chyba tak najlepiej, prawda? 

Gość dinda

u mnie w domu się kupuję, ale raczej takie drobne upominki sobie wręczamy. ja na przyklad w tym roku to zamówiłam po kilka perfumetek z Perfumik.pl - są po 15 zł więc się nie wykosztowałam 🙂 a to jest taki spoko, praktyczny prezent.