Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i became a cobra

chyba jestem nienormalna, nie wiem co czuję do swojego faceta

Polecane posty

Gość i became a cobra

przez kilka dni w tygodniu czuję że go kocham a potem przychodzą dni jak dziś w których nie wiem co czuję i czy to rzeczywiście człowiek dla mnie, nie chce mi sie z nim rozmawiać, spotykać, spędzic sylwestra, czasem wolalabym samotność i to potrafi trwać nawet przez 2 tygodnie w trakcie których się męczę bo nie dość że muszę udawać że wszystko jest ok to jeszcze muszę karcić samą siebie że jestem taka nieczuła nigdy nie czułam żadnych motylków w żołądku, serce mi szybciej nie biło na jego widok, czasem jedynie reaguję wielką euforią kiedy z nim rozmawiam ale to zazwyczaj szybko mija co jest ze mną? :(

Gość senne gacie
nic robaczku , tak to już w życiu jest różnie :)

Gość bgfbfhf
ja mam tak samo

Gość i became a cobra
może i tak ale marzyłam o świetnej miłości która aż promieniuje z osób w związku a ze mnie częściej promieniuje irytacja niż pozytywne emocje niby go kocham ale sama nie wiem czy kocham bo to czuję czy dlatego bo sobie wmawiam prawdziwie kochałam w życiu chyba tylko raz, najwspanialszy czas z dosłowną epilepsją na jego widok, aż żyć się chciało i nie mogłam się doczekać każdego spotkania pomimo że od poprzedniego minęło 5 minut, niestety nic z tego nie wyszło. chyba się wypaliłam emocjonalnie po tym i nie umiem kochać :o

Gość bgfbfhf
haha jakbym siebie czytała, tez kiedys mialam takiego do ktorego serce mi bilo ze az dostawalam palipitacji, niestety nic z tego nie wyszlo a szkoda

Gość i became a cobra
porażka na całej linii, jak sobie radzisz ze swoją sytuacją? bo u mnie najgorsze są wyrzuty sumienia że wszystko przed nim ukrywam i mówiąc "kocham cię" wątpię w tę miłość ale go przecież nie zostawię :o

Gość roooiii
ile jestes z nim juz???

Gość nienormalna555
Tez tak mam calkiem niedawno doszlam do wniosku ze kocha sie tylko raz a potem nie wiadomo co to jest.dodam ze z moja miloscia bylam rok niestety nie wyszlo:( potem byl byl kolejny zwiazek 3 letni potem kolejny 9 miesieczny a obecny trwa 3 miesiace i przy zadnym nie czulam tego co przy pierwszym potrafilam nawet plakac z radosci jaka mnie rozpierala...niby sie staram poczuc to co kiedys ale w pewnym momencie pojawia sie blokada