Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka198409

Co zrobić z Taką francą ???????????????????????????

Polecane posty

Gość anka198409

Witam mam taki problem mam dwóch synów sa w trzeciej klasie szkoly podstawowej dziś przynieśli kartki z ocenami na I semestr jeden ma średnią 4,75 a drugi 4,5 natomiast zachowanie mają N- niezadowalające mimo tego że uczą się bardzo dobrze nie opuścili ani jednej godziny w całym semestrze i z wychowawcą jestem w stałym kontakcie (2-3) razy w tygodniu . Do tej pory chłopcy dostali po 2 i 3 uwagi a nauczycielka cały czas twierdziła że nie ma z nimi żadnych problemów Co radzicie zrobić w takiej sytuacji bo przyznam szczerze że krew mnie zalewa z wściekłości

Gość adamitriosa
Jestes nadopiekuńczą matka i jesteś przewrażliwiona. 2-3 razy w tygodniu kontakt z wychowawcą? Za moich czasów to kontakt rodzica z wychowawacą był średnio raz na 2-3 miesięcy. Może ma juz dość kontaktów z tobą i stąd takie oceny z wychowania.

Gość anka198409
Nie biegam do szkoły mamy córki w tej samej grupie w przedszkolu widę się z nią jak zaprowadzamy rano dzieci

Gość anka198409
Teraz to jej zycie umile będę w szkole na każdej przerwie będe jej patrzeć na ręce jak bardzo sobie nie radzi z dziećmi