Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renowsza30 lat

dzisiaj w mc donaldzie byłam świadkiem takiej sytuacji

Polecane posty

Gość renowsza30 lat

przy stoliku siedziały sobie 3 dziewczyny , jadły i gadałi i podszedł do nich chłopak i powiedział że jest taka sprawa - że jest tu z dwoma kolegami ,stoją tam, niedawno siedzieliśmy obok was, i koledze ty sie bardzo podobasz, on jest przystojny ,stoi tam , zerknij i taka gadka szmatka, ogólnie fajny chłopak , przystojny ,uśmiechnięty i bardzo kulturalny , kontaktowy i dyplomata a te dziewczyny od razu nie nie nie nawet nie zdążyła zerknąć na tamtych kolegów po prostu z zasady , nie chciały bo nie przykre wg mnie taka sytuacja , w końcu raz się jest młodym, młodość szybko mija , takie lata są najlepsze co im szkodziło pogadać z chłopakami ? tak zdecydowanie odtrąciły heh, wg mnie źle postąpiły, mogły chociaż pogadać, poflirtować zgadzacie się ze mną ? chłopak przeprosił i odszedł

Nie zgadzam się. Może miały facetów, mężów, narzeczonych? Chciałbyś aby Twoja narzeczona tylko sobie tak flirtowała w restauracjach?

Gość renowsza30 lat
jakich mężów ? przeciez dziewczyny miały może po 18, 19 lat, normalnie koleżanki tym bardziej że chłopaki fajne taka reakcja z góry nie , nawet nie chciały dla zabawy pociągnąc rozmowy , dzikie wg mnie

Gość renowsza30 lat
nie wiem o co ci chodzi , miał forse im wyłożyć na stół ? no daruj sobie , śmieszna jesteś

Gość fiflak konski
No cóż i takie później będa zapychac portale randkowe swoimi profilami bo będzie już za późno. .... Klasyka gatunku:-)

Gość masa1111
moze myslaly ze sobie ktos jaja robi

Gość hazo
wiesz i piszą później że faceci nie zwracają uwagi nie robia pierwszego kroku itp cos nie tak dziewczyny z wami, ale to pewnie przez to żarcie..

Gość don żulan de marko
i o to chodzi. jakby stefana rabnal na stol to by zwrocilich uwage. nie w ich cnocie nalezy pokladac ich brak zainteresowania a w kur­estwie

Gość alpia
A ja sie z Toba zgadzam, pfzyjmujac ze dziewczyny wolne, mogly chociaz z sensownym wytlumaczeniem wyjsc. Potem chlopaki widza ze dziewczyny leca na konskie podrywy zamiast normalnego zagadania wiec co sie dziwic ze zachowuja sie jak palanty. Wina panien.

to nie kwestia takiej prostej decyzji ona z czegos wynikala z jakis nieznanych przyczyn ksztaltujacych ich zycie

Gość alpia
Czarna Izabela- sa i ludzie niesmiali i potrzebuja pomocy ;) ne ma co skreslac

Gość renowsza30 lat
wg mnie dziewczyny głupie, sory tym bardziej że tamci co stali byli na prawdę stremowani i dużo kosztowało tego kolegę podejście i zagadanie , starał sie jak najlepiej mógł w końcu są młodzi więc życie jest piękne, warto pogadać, powygłupiać się , zobaczyłoby sie co dalej ewentualnie a te takie dzikie wyskoczyły z tym nie nie , nawet nie umiały rozmowy nawiązać jak będą stare to żaden facet nie będzie chciał na nie spojrzeć a nie doceniają teraz że ktoś się stara , w końcu to tylko rozmowa

Gość Wdj+mj
To ich sprawa a ty nie masz prawa oceniac

uwazam zze nie mozna ferowac takich wyrokow nie znajac tych dziewczyn moze pioprostu z ich kondycji fizycznej wynikalo ze zaczynanie czegos z chlopakami albo nawet zwykly kontakt nie mial sensu i byl strata czasu

to co miały dać szansę bo się ładnie postarali? siostry miłosierdzia czy normalne dziewczyny które chciały w spokoju spożyć śmieciowe jedzenie?

Gość fiflak konski
One na facebooku mają 200 znajomych więc po co im jakieś kmioty z przypadku?

Gość renowsza30 lat
gdyby byli brzydcy, grubi , starzy to bym zrozumiała ale 3 przystojniaków, wysokich ,szczupłych, chyba studentów z torbą na skos, ładne fryzury,widać że jakis poziom i pogadać powinno się dać szansę, tym bardziej że siedziały tam 2 godziny

Gość Aparat007
Mogli poczekac az one skoncza jesc. Albo KOles mogl im zamowic po lodach z MCD i napisac cos na kartce, smacznego i czekamy przy wyjsciu cos dla jaj.(zeby ekspedient przyniosl) :) I wtedy moglby podejsc. Tak mi sie skojarzylo z "dziewczynami do wziecia" :D:D Poza tymLaski sie zestresowaly pewnie bo po pierwsze to Polska. Zaraz takie 30tki podlsuchuja co sie dzieje;) po drugie nie chcialy byc tematem plotek, itd, po zatym tu sie je .

może nie są zwierzątkami że w każdej minucie życia myślą o damsko-mękich sprawach

Gość weqweqweq
"przykre wg mnie taka sytuacja , w końcu raz się jest młodym, młodość szybko mija , takie lata są najlepsze" nie mierz innych swoją miara, że cię tak swędzi cipa bo nie masz nikogo, nie oznacza, że tak ma kazdy... :( nawet b. mądrze zrobiły, mogli je gdzieś wciągnąc do samochodu

Gość renowsza30 lat
wydaje mi się że to było spowodowane właśnie zaskakującą stresującą dla nich sytuacją i nie chciały byc tematem plotek i uwagi myślę że to taki kraj po prostu , w innych krajach to dziewczyny tak podrywają chłopaków i się nie krępują a tu powaga i niedostępność , taki konserwatyzm staropolski że kobieta odmawia bo tak wypada

Gość po co byles u psychologa
whedif nie dziwi mnie ze nie masz faceta skoro masz takie podejscie :D jestes bardziej beznadziejna niz myslalam 🖐️

Gość weqweqweq
Obejrz sobie autorko film : "Taken".

co to znaczy "beznadziejna"? to nic nie znaczy, to tylko pusta obelga nie mam faceta bo nie chcę:D

Gość weqweqweq
renowsza- przyznaj, jestes starą panną? nie mas znikogo, i zrobiło ci sie zal, że ktoś jest podrywany i odmawia, a ty nigdy nawet nie jestes podrywana? Jak miały 18-19 lat to pewnie prawie kazda miała chłopaka lub narzeczonego