Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGAGAGAGA

nie chce mi sie zyc

Polecane posty

jest mi zle smutno nie chce zadnych swiat chce mi sie ryczec mam wszytkiego dosyc mam dosyc tego ze nie spie po pare nocy z nerw i tego ze mam 2zl w portfelu i zadnych perspektyw na nic wiecej kurcze masakra

Gość cud miód i orzeszki.
za robote się weź

myslisz ze to jest takie proste nie wiem ile masz lat pieniedzy i moze masz duzo szczescia ze ciagle masz prace , zawsze ciezko pracowalam teraz od pol roku nie moge pracy znalesc wiec nie jest to nic smiesznego

mam 29 lat, stary już jestem, pół życia za mną, nic mi się nie udaje, pracy nie mam od pół roku

nie robię sobie jaj, prawdę piszę, znajdź sobie robotę to odechce Ci się myśleć o samobójstwie

jeśli Ci brakuje to idź na ulotki, do call center... tam zawsze są przyjęcia. No ale pewnie honor nie pozwala, bardziej honorowo jest siedzieć w domu i pisać na kafe :P

Gość onaaska
Hej! Nie przejmuj się!!Teraz masz taki okres, że nic nie wychodzi, że brak kasy itp. Trzeba wierzyć, że przyjdą lepsze dni, a przyjdą napewno i nie łamać się:) Piosenka ode mnie dla Ciebie:) http://www.youtube.com/watch?v=RaYShyAZYPA

Gość onaaska
To nic, że oczy pełne łez..i tak nadejdzie nowy dzień;)

nie wiesz nawet w jakim jestes bledzie , wlasnie w takich miejscach czy tez innych tyu sklep slysze ze mam za duze kwalifikacje i to nie wiem smiac sie czy plakac

no to siedź na bezrobociu, faktycznie sytuacja bez wyjścia :P gdybyś miała jakikolwiek większy kredyt to już dawno byś zapie### i zgarniała właśnie przedświąteczną premię:) a na takie teksty jak "jest pani przekwalifikowana" jest jedna rada - obcięcie cv do minimum nie marudź i idź zarabiać pieniądze, lekko nie ma

wyobraz sobie ze mam nie jeden wiekszy kredyt pomijam ze dawno wypoiwiedziany nie ma w was wsparcia tylko do roboty ,....ok rozumiem ale gdzie mam isc przeciez nie pujde sie kurwic

no nie ale to od pracy zarabia się pieniądze, nikt Ci nic darmo nie da. trzeba się spinać i zacisnąć zęby, a jak ruszy to będzie z górki. To właśnie teraz potrzebujesz kopa do działania

wyjedź z kraju

Gość kjhdfgakj
nie poddawac sie, szukac,szukac,szukac bardziej intensywnie ja jak mam jakis klopot to sie za niego biore pelna para, tzn jesli szukam pracy, staram sie zawsze zeby wyslac,przejrzec jaknajwiecej ofert wyslac jaknajwiecej listow i cv , glowka caly czas pracuje potem ide w teren, 200sklepow minimum, przy tym czasem mysle-o tutaj chcialabym pracowac zaszlam kiedys do takiego sklepu z dekoracjami do mieszkan, spytalam,okazalo sie ze przyjmuja, placili nienajgorzej, dostalam sie ale co zauwazylam-BARDZO WAZNA TA MOTYWACJA W CZLOWIEKU, DOBRE WIBRACJE KTORE WYSYLA:''UDA MI SIE,NIE PODDAM SIE'' PROWADZA DO SUKCESU!!! DOSTALAM TAMTA ROBOTE MYSLE ZE WLASNIE BARDZO MI POMOGLA TA MOTYWACJA NIE WOLNO SIE ZALAMYWAC USMIECH NA TWARZ, I DO PRZODU :)

Gość kjhdfgakj
nie ma nic gorszego nad stagnacje i poczucie niemocy, maz zdrowie, nogi, nie masz na bilet-idz na piechote za robota ;) ROB COKOLWIEK najgorsze co mozesz zrobic to usiasc i sie zamartwiac

Gość Sylwester89
Skąd jesteś Agnieszko?:classic_cool: