Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacypan

przyjazn z mlodszym o ponad 20 lat

Polecane posty

Gość pytajacypan

witam drogie Panie. Mam do Was pytanie, a mianowicie, czy mozliwa jest przyjazn np 22 latka z 45 latka? O czym facet powinien rozmawiac, jakie Wy, kobiety chcialy byscie poruszac tematy? Czy same chcialy byscie miec takiego 'kumpla', a moze macie?

Gość wredniucha05
ja czasami miałam takiego "kumpla" - ale zawsze rano musiał wyjść przed śniadaniem, bo akurat jeść lubię sama

Gość pytajacypan
kobitki wypowiedzcie sie :) nie chodzi o seks, tylko o takie zaprzyjaznienie z mężatką np.

Gość wredniucha05
ja też byłam mężatką jak się przyjeźniłam

mam takiego kolegę- brak seksu, nic takiego. byly nauczyciel, na miescie się spotkaliśmy i spytal, hej jak się masz, jak tam nauka, takie rzeczy. okazalo się wtedy, że jest kawalerem, mlody duchem i dobrze dogaduje się z mlodzieżą/studentami. nawet pare razy bylismy na piwie/kawie. zależy kto jak mlody duchem. można się dogadać, jak ludzie są otwarci. ale jeśli chodzi o związki seksualne, to pewnie wtedy takie roznice się czuje, ciężko wtedy przeskoczyć te lata...chociaż berlusconi ma żonkę teraz o 50 lat młodszą...pewnie się da;-p

Gość Pełne 25cm
pytajacypan "np 22 latka z 45 latka?" Sorry ale nie rozumiem......przy 2gim z wyrazów powinno być "ą"na końcu czy chodzi ci faceta i faceta??:D:D

Gość Pełne 25cm
"z"...chmmmm no tak to "z"jednakowoż świadczy o tym iż chodzi o relacje między starszą kobietą a młodszym mężczyzną. PS ok to możiwe ale ja na twoim miejscu seksiłbym z nią ile wlezie-jak jest ładna rzecz jasna i nie jest mężatką.:classic_cool:

Gość pytajacypan
oczywiście facet (22) z kobiętą (45) :P przyjmując, że to porządna kobieta dbająca o rodzinę, w grę nie wchodzi seks :)

Gość pytajacypan
juz te ąię mi sie pierniczy *kobietą miało być :(