Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym prezentem?:p

Drobny prezent gwiazdkowy...

Polecane posty

W tym roku u mojego chlopaka jest raczej ciezka sytuacja finansowa- niedawno stracil prace i nie spodziewam sie zadnego prezentu pod choinke. Dla mnie to nie problem,nie o to w tym chodzi,ale chcialabym mu cos podarowac. Wczesniej rozmyslalam,zeby kupic mu taki prezent gwiazdkowo-urodzinowy (ma je w styczniu) i kupic taka elektroniczna maszynke do golenia,tylko,ze to prezent za 200-300 zl i mysle,ze nie czulby sie zbyt komfortowo z tym,ze daje mu taki drogi prezent,a on mi pierdolke albo nic. Wiec golarkre zostawie na urodziny,a teraz jestem w kropce,bo nie wiem co mu kupic,jaki drobiazg... Cos niebanalnego? Powiedzmy do 30 zl? Nie zaluje pieniedzy,ale nie chce go zawstydzac;)

Gość nicegirl ;)
to moze kup mu ksiazke? albo plyte?

Nie mam pomysłu. Jednak pogadaj z nim o tym, że nie chcesz nic pod choinkę. Zaproponuj, że zamiast prezentu chciałabyś byście poszli razem na spacer, lub masaż ;) On pewnie też się zastanawia i nie chce, źle wypaść. Zaproponuj może, że w tym roku zrobicie sobie prezenty. Przecież to fajny pomysł, nawet lepszy od tego, że pójdzie do sklepu i coś kupi. Nie ma chyba lepszego prezentu jak ten nad jakim spędzi czas i włoży w niego swoje uczucia. Choćby nawet to był obrazek jak żywcem odebrany przedszkolakowi, wręczony z rumieńcem i buziakiem staje się cenniejszy niż niejednego artysty.

Za ksiazkami to on srednio przepada,a plyta,hm... W dobie kiedy cala muzyke ma od kolegow albo z neta,a muzyka leci i tak zawsze od niego z komputera... No nie wiem...

Gość nicegirl ;)
moj czyta pasjami i zawsze oczekuje ksiazki na prezent :D a plyty, ja i on, lubimy miec oryginalne z ksiazeczka itd, zadnych piratow itd.

Gość nicegirl ;)
za ok. 30zl moze uda cie ise kupic smieszne bokserki :D

Ja juz mu mowilam,ze nie chce prezentu,mowilam,ze zamiast tego lepiej usiadzmy na dzien przed swietami,ulepmy razem ciastka,wypijmy goraca czekolade,cokolwiek,ale do niego nie dociera;) zrobic prezent to fajna sprawa,ale ja z kolei kompletnie nie mam talentu do takich manualnych rzeczy,sporo by mnie to kosztowalo cierpliwosci:D ksiazki z nas dwojga,to ja polykam w calosci,a plyt to ja u niego zadnych jeszcze nie widzialam...:o

Gość zostaw kotke w spokoju
Ty go znasz najlepiej, wiec powinnas miec jakies obserwacje co lubi i co go interesuje. Na forum moga pasc tylko propozycje w stylu: kubek, portfel (jest promocja w lidlu), szalik.. Z drobnych rzeczy, z ktorych cieszyl sie moj maz - puszka cukierkow Jack Daniel's (jego ulubiona whisky) sprowadzone prosto z fabryki cukierkow w Szkocji, koszt z przesylka ok 40zl. Niedawno w necie natknal sie na obrazek - kostka lodu w ksztalcie Gwiazdy Smierci ze StarWars, slyszalam jak opowiadal koledze, ze "zajebiste". Foremka juz zamowiona :) tez ok 50zl. Na szczescie jest internet i PayPal - dzieki temu wyszukuje i kupuje rzeczy niedostepne w PL :)

Ja sie dosc pozno ogarnelam i obawiam sie,ze na zamawianie z internetu jest juz za pozno... Choc te cukierki Jacka Danielsa to fajna sprawa;) do zapamietania na przyszlosc

Gość zostaw kotke w spokoju
Prosto z fabryki takie swiezynki byly ze szok. Nie cierpie whisky, ale sama siedzialam z ta puszka i wciagalam zapach tak slicznie pachnialy :) kupilam 2 duze puszki, maz zezarl to chyba w tydzien :D

Gość nicegirl ;)
o wlasnie portfel to fajna sprawa. a teraz juz jest duzo przecen, wiec moze ok 30-40zl bys sie zmiescila

No niestety portfel to niedawno kupil sobie nowy,gdyby byl kobieta to mialby wybor i moglby do torebki sobie dopasowywac;) z kobieta byloby latwiej... Kolczyki czy nowy pasek zawsze sa w cenie;) myslalam tez,zeby zajsc do sklepu wedkarskiego,lubimy razem chodzic na ryby,kupic mu jakis kolowrotek,bo narzeka,ze do zimowej wedki nie ma:p specjalistycznego sprzetu nie bede kupowala,wiec w tej cenie powinnam sie zmiescic:p