Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fordzik12345

ona 26 lat nie żyję z mężem ma 2 dzieci on 21 lat czy ma się z nią związać ???

Polecane posty

Gość Fordzik12345

witam wszystkich bardzo serdecznie potrzebuje rady na dany tema widziałem już podobny ale mało było wyjaśnień co do tematu mojego kolega po paru kieliszkach wódki zaczął się żalić ze mu się bardzo podoba taka dziewczyna jak w temacie ja się pytam was ludzie co mam m powiedzieć bo sam nie wiem co o tym mam myśleć ???

Gość bnjhg
Dzieciata pod 30 dajcie spokój a on ledwo po 20 albo zakochany albo desperat jakiś ten Twój kolega.

Też Tak myślę ale czy jego nie dopadnie załamka lub co gorze zrobi coś głupiego . on się jednak zakochał w niej.

zrobi co zechce, jego zycie, choc mysle, ze zycia nia zna. i odpowiedzialny tez nie jest. gdyby byl, to cala syt, by go na tyle przerazala, ze nawet nie pomyslalby by cos zaczac.

Gość mam HUSTECZKĘ chaftowana
a co to kogo obchodzi?

Gość bywam czytam wiem
Fordik przestań sciemniać ze chodzi o kolege tu chodzi przeciez o ciebie!!!! daj se chlopie z nią spokoj

ok dobra bez ściemy chodzi o mnie w jaki sposób dać sobie spokój z nią ja z nią pracujemy razem ?? ""bywam czytam wiem "" Ja nie zamierzam odchodzić z pracy ja o niej zapomnieć ????

Gość znalezc inna?
:O

Gość mruczek_
A ona chociaz chce z nim byc czy kolejne fantazje malolata?

Gość ona to pewnie skrajna
patologia, 2 bachorow nie zyje z mezem a ma dopiero 26 lat nie wroze jej swietlanej przyszlosci

Gość dziś na pomarańczowo
jedno Ci powiem autorze. wiem, że zaraz pewnie zaczniesz się rzucać i zaprzeczać ze wszystkich sił, że nie mam racji, że generalizuje, że to, że tamto, ale uwierz mi, wiem co mówię. Ty jesteś zbyt młody, by wiedzieć czego chcesz. nie zakochałeś się, a jedynie zauroczyłeś. ta kobieta pociąga Cię fizycznie, ale wierz mi, że nic ponadto. nie jesteś gotowy na jej życie, jej problemy, jej dzieci, jej batalie z mężem (bo chyba jakiś rozwód musiałaby mieć, żeby z Tobą być) i całą plejadę jej nastrojów z tym wszystkim związanych. miałam kiedyś młodszego chłopaka, dokładnie o 4 lata. co prawda nie mam dzieci ani męża, ale wiem z doświadczenia, że młody chłopak potrafi zakochać się (czytaj zauroczyć) jak nikt inny, tyle, że na bardzo, bardzo krótko. dziś jest wielka miłość, deklaracje, wyznania i snucie romantycznej wizji wspólnej przyszłości, która nijak się ma do rzeczywistości, a jutro olewka, zmiana frontu o 180 stopni. także dla dobra wszystkich - odpuść sobie tę panią, a poszukaj młodej dziewczyny, wolnej i bez zobowiązań

Gość tobi...
Nie bądź głupi chłopaku. przeleć ja i na razie. Baba z dziećmi to nic dobrego.

"dziś na pomarańczowo" dziek za radę właśnie szukałem takiej odpowiedzi wytłumacz wiec mi jak się od Uroczyć z NIEJ a nie napisałem jeszcze wszystkiego ona nie mam rozwodu z mężem bo jej nie dał a i ma teraz chłopaka 2 lata młodszego od niej ???