Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Co powinien osiągnąć facet w wieku 27 lat?

Polecane posty

Gość Krosta na nosie
To zależy czy jesteś brzydki czy przystojny a co za tym idzie, czy miałem życie uczuciowe, towarzyskie i intymne, (i wszystkie 3 ciągle masz) czy rodzice otoczyli cię jako piękne dziecko odpowiednią opieką, a to wszystko stworzyło dojrzałego, pewnego siebie mężczyznę, a nie psychopatę który chce wszystkich zabijać :)

Gość rgfb
Nie ma czegoś takiego "co powinien osiągnąć facet w wieku 27 lat" Osiągasz to co chcesz i to na co pozwalają Ci umiejętności i sposobność.

Ja np. brzydki podobno nie jestem, ale tej I randki nie zaliczyłem. Ale patrzę na to pod innym kątem. W tym wieku jeszcze się uczę, czy jest to dla was wyznacznikiem nieudacznictwa?

Gość pot
mieszkanie albo dom dobre auto stala praca albo firma duzo pieniedzy

Gość babunia81
wg tego co głoszą media to włąsna firma, dom, porządne samochody 2, żona modelka i min 2 dzieci oraz wakacje w tajlandii czy gdzie tam teraz jest trendy

Gość rthmjhy
dodaj do tego ze 2 kochanki i kilka nieślubnych dzieci oraz co najmniej 100 panienek zaliczonych

" 09:17 [zgłoś do usunięcia]rthmjhy dodaj do tego ze 2 kochanki i kilka nieślubnych dzieci oraz co najmniej 100 panienek zaliczonych" To raczej mega porażka a nie sukces . . .

Gość rthmjhy
kobiety do takich facetów lecą." Doświadczony" dobrze zarabiający itp.

Moja Ciocia mówiła inaczej: "Jak facet do 30-tki się nie ożeni, a do 40-tki nie dorobi, to nic z niego nie będzie" :-D :-D

Gość hahahahahhahhah
zabawne są te komentarze :D

Gość 29,5
facet-patrzac na to ze ma wieksze perspektywy niz kobieta i z racji tego ze jest facetem zarabia wiecej (nawet na takim samym stanowisku co kobieta)- w wieku okolo 25-30 lat powinien miec juz niezle auto- np o wartosci 25-30tys, i jakies oszczednosci na koncie. nie mowie ile tych oszczednosci ale na pewno wiecej niz 1.000zl.

Gość 29,5
jesli chodzi o wartosci nie materialne to powinien byc dzentelmenem np. przepuszczac dziewczyne w drzwiach itp a takze zaradnym czlowiekiem a nie spedalonym lalusiem np poproszony powinien zmienic dziewczynie zarowke w samochodzie a nie odpowiedziec, ze nie zmieni bo sie ubrudzi

Gość versace1
29,5 ujelas to wszystko idealnie, tak jak byc powinno

Gość bywam czytam wiem
wykształcenie kobietę ambitne cele prawo jazdy

Aj przesadzacie. Czy jestem nieudacznikiem tylko dlatego, że nie mam samochodu i jeszcze się uczę?! Nic tylko patrzycie aby kogoś udupić . . .

Gość takiLesioZkrk
Zadałeś pytanie wiec dostałeś odpowiedź. Jakiej odpowiedzi oczekiwałeś, że teraz się złościsz? Szukasz pocieszenia w życiu? To nie licz na to, że go tu znajdziesz. Większość ludzi sprowadza nas szybko na ziemię. Musisz uwierzyć w siebie i wziąć się do roboty żeby coś w życiu osiągnąć. Ja miałem taką dziewczynę, która wyśmiewała mnie, że pracuję na produkcji, ale miałem pieniądze w porównaniu do niej( sama nie pracowała, bo taka praca to wstyd). A ja za zarobione pieniądze dalej się kształciłem i do czegoś dochodziłem, co prawda małymi krokami, ale jednak coś robiłem i wiesz co? Jestem z siebie dumny, a panience powiedziałem żegnaj. Po co mi ktoś taki, ktoś kto wyśmiewa mnie, wstydzi się tego co robię i zamiast być mi pomocą, wsparciem, podkopuje mnie.

Gość 29,5
uczysz sie ale i chyba pracujesz co? jesli zarabiasz tylko na to aby oplacic czesne to jestes nieudacznikiem (no chyba ze masz dzianych rodzicow i nie musisz zarabiac- to juz inny temat)

Nie ma do końca dobrej odpowiedzi na to pytanie. Zależy od bardzo wielu czynników. 29,5 nawet sensownie napisał, jednak nie każdy ma np. potrzebę posiadania auta o wartości 30 tys. złotych. Moim zdaniem jest ok gry: 1. Ma się wykształcenie lub zawód w ręku 2. Pracuje się 3. Nadal się rozwija (podyplomówka, szkolenia, dalsze studia itp.) 4. Ma się jakieś oszczędności (ten próg 1000+ brzmi sensownie, przy raczej żeby było bliżej 20 niż 2 tys. ;) ) 5. Warto mieć prawo jazdy 6. Zna co najmniej 1 język obcy 7. Posiada pewne znajomości (tzn. nie było się odludkiem), które w przyszłości mogą zaowocować To tak patrząc na moje otoczenie. W różnych innych przypadkach może to wyglądać mocno odmiennie.

Gość 29,5
niezle auto- no moze troche przesada z 30 tys ale tak okolo 20 powinno byc warte.

Gość diwne myśli tu są
Czemu każdy ma mieć samochód czy prawko? Mnie np. nigdy nie ciągnęło do prowadzenia auta. Od małego "bawiłem się" w kuchni. dziś potrafię gotować i nie tylko. zajmuje się całym domem nie tylko w zajęciach stereotypowo damskich ale i męskich, mam stałą prace utrzymuje się spokojnie sam a nawet zostaje w zapasie coś, mam własne mieszkanie czy tylko brak samochodu sprawia, że jestem nieudacznikiem?

Gość 29,5
sa ewenementy wsrod facetow ktorzy nie maja prawka, no nieudacznikiem nie jestes. kupiles mieszkanie- koszt duzo wiekszy niz kupno auta.

Gość tyfus tomus
27letni facet powinien osiągnąć tyle samo co 27 letnia kobieta

Zakładając że facet nie ma bogatych rodziców i wszystkiego dorabia się sam w wieku 27 lat powinien mieć skończone studia, pracę, nie mieszkać z rodzicami i samodzielnie się utrzymywać. To tyle :) oczywiście fajnie jak facet ma dobre auto, wlasne luksusowe mieszkanie, kasę na fajne wakacje itp ale to w wieku 27 lat trudno osiągnąć calkiem samemu i nie można oczekiwać że to będzie miał, ale musi być na najlepszej drodze do tego żeby to w przyszlości mieć

Wiesz, z tym samochodem i prawem jazdy to kwestia widocznego statusu społecznego. Po prostu wielu jest ludzi, którzy po aucie są w stanie podsumować kim jest dana osoba (nieudacznik/"udacznik"). Akurat z takimi ludźmi nie ma się sensu zadawać bo są płytcy jak patelnia więc w sumie można olać ich zdanie tak czy owak. Natomiast pozostaje jeszcze sprawa pracy (często wymagane jest prawko), a samochód daje mobilność. Twoja umiejętność gotowania (ja takowej nie posiadam, no może odrobinę ;) ) jest zdecydowanie na plus dla Ciebie. Po prostu o tym dowiedzą się tylko twoi bliscy, znajomi itp., dla ogółu tej umiejętności nie będzie w ogóle. Masz pracę, mieszkanie, utrzymujesz się sam - moim zdaniem nie jesteś nieudacznikiem.