Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskdgd

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość jskdgd

witam. jakis czas temu doszlo u mnie do stosunku bez zabezpieczenia na drugi dzien dostalam okres (nieco szybciej niz zawsze) bylam u ginekologa na drugi dzien, zbadal mnie i powiedzial mi ze nie ma mozliwosci ciazy i ze absolutnie nie mam czym sie martwic. od tamtego czasu minely ok 3tyg. jednak od tego czasu czuje sie jakos inaczej. sluz po okresie jest bialy wodnisty bylo go wiecej niz zwykle. ostatnio bolą mnie piersi (mozliwe ze przed okresem bo niedlugo powinnam dostac) czasami mam bóle w podbrzuszu i jest mi niedobrze, dzisiaj zauwazylam cienitka linie od pępka w dół. jak myslicie czy jest jakakolwiek szansa ciąży? naprawde sie boje.

Gość zazaa
ŻADEN lekarz nie stwierdzi czy to ciąża czy nie na drugi dzień po. Kwestia podstawowa czy to był faktycznie okres.

Gość jskdgd
lekarz stwierdzil ze byl to okres, faktycznie byl obfity i trwal ok 5 dni.

Gość zazaa
No to jaka ciąża? Ale jak znam te schizy to i tak nie wierzysz -zrób więc test. To mogą być zaburzenia hormonalne.

Gość lorianna 83
wkrecasz sobie. Zreszta baby sa tak glupie ze wiecznie sobie ciaze wkrecaja, zalosne. Najpierw dupy sie daje a pozniej sie boi a nie wiesz skad sie dzieci biora?? Nie dawaj dup skoro nie chcesz dzieci i sie zabezpieczyc nie umiesz. ile masz lat 14???

Gość hm.mm.mm
wiec skoro normalny okres to odpusc sobie, nie nabijaj glowy bo wtedy to kazde uklucie w brzuchu, na ktore normalnie nie zwrocilabys nawet uwagi nagle przypisujesz ciazy :) u mnie bylo dokladnie tak samo i z dnia na dzien nagle mialam wszystkie objawy ciazy :D wyluzuj, poczekaj do nastepnej miesiaczki (ktora moze sie spoznic przez to, ze sie tak stresujesz) i wtedy zobaczysz czy jestes czy nie :)

Gość :::...:::
tak, to ciaza mnoga, beda czworaczki!