Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suaresssa

od kilku lat nagminnie sni mi sie dawna kolezanka i szkola, szukam sensu !

Polecane posty

Gość suaresssa

Witajcie. Nie wierze za bardzo w sny i ich znaczenie ale od pewnego czasu zastanawiam sie, dlaczego wciaz sni mi sie ta sama osoba. Mam teraz 30 lat, z osoba ta przyjaznilam sie tak przez szkole podstawowa do 16 roku zycia, potem nasz kontakt zupelnie sie urwal. Nigdy o niej nie mysle, nie zastanawiam sie co robi, w ogole nie zaprzatam sobie nia glowy a mimo wszystko od prawie 5 lat praktycznie co noc! ona mi sie sni! I sni mi sie zawsze szkola podstawowa, rowniez inne osoby z klasy ale przewaznie ona. Mam 30 lat, szkole podstawowa skonczylam juz wieki temu, czemu prawie codziennie mi sie sni od wielu lat? Czy to ma jakis glebszy sens?

Gość fvrgrg3g34
nie żyje

nie, to nie ma głębszego sensu, sny nie mają sensu (w sumie to nic nie ma sensu) możliwe, że jesteś niezadowolony z aktualnego życia, często myślisz o przeszłości na jawie?

Gość mentaI cut
mi się też często śniła szkoła podstawowa, może dlatego że miałam ciężką przeprawę w szkole średniej, nie miałam przyjaciół i nie uczyłam się, więc może śniły mi się szczęśliwe czasy podstawówki

Gość suaresssa
nie mysle wcale o przeszlosci, szczegolnie o tak odleglej! a wciaz sni mi sie ta szkola podstawowa nie wiem o co chodzi.

więc o nic nie chodzi - sny się powtarzają, tylko często ich nie pamiętamy, a jak są fajne to się nimi rozkoszuj albo odwiedzi cie Freddy :p