Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggryyzellkiii35

Prezent gwiazdkowy dla pary oczekującej dziecka

Polecane posty

Gość ggryyzellkiii35

Szukam prezentu dla pary (siostra mojego faceta i jej mąż), może coś doradzicie. Nie mam zupełnie pojęcia co im kupić. Spodziewają się pierwszego dziecka, więc żadne takie atrakcje jak weekend w spa czy pobyt w fajnym hotelu odpadają bo pewnie nie będą mieć do tego głowy i czasu. Myślałam nad jakimś fajnym koszem ze smakołykami, ale taki dostają rodzice i ich babcie więc też trochę bez sensu... Macie jakieś inne pomysły?

Gość ggryyzellkiii35
w kwietniu

bo ja np jestem w 8 miesiacu i taki karnet na weekend w spa by mnie najbardziej uszczesliwil ci powiem. tak zeby oddychnac, nacieszyc sie jeszcze tylko soba... no i zeby mnie wymasowali itp bo na tym etapie takie cos dla kobiety to szczyt marzen

o to napewno weekend w spa dla kobiety idealny prezent. ja bym oszalal jakbym cos takiego dostala. no pod warunkiem ze wszystko z ciaza ok itp

ja bym jednak wybrała jakiś wypad na weekend, ciąża to nie choroba(chyba że jest zagrożona) a uwierz mi, że w ciąży takie wypady są jak najbardziej porządane, wiem po sobie, że gdyby nie problem z kasą i gdyby było teraz lato sama bym gdzieś z mężem pojechała... Nie kupuj napewno nic związanego z ciążą-to prezent dla NICH a nie dla ich DZIECKA

Gość ggryyzellkiii35
No właśnie w tym roku kupujemy prezenty dla par. Męża rodzicom rodzicom kupiliśmy taki weekend w hotelu (mogą sobie wybrać gdzie chcą i kiedy chcą jechać), dziadkom kosz z foie gras i innymi takimi bajerami do jedzenia i teraz nam zostaje problem co siostrze i jej mężowi. Nie mamy z nimi tak częstego kontaktu żeby znać ich zainteresowanie (np jakiej płyty CD jeszcze nie mają etc) do tego to bardzo zamożni ludzie którzy zazwyczaj wszystko mają więc praktyczne prezenty odpadaja.

Proponuję album postępów... :) Taki gdzie się zaznacza różne fakty w życiu malucha, postępy itd itd ;) super pamiątka po latach :)

Gość ggryyzellkiii35
No przyszła mama jest raczej mega przewrażliwiona na punkcie tej ciąży, więc stwierdziła,że wakacje ostatnie miała przed zajściem i teraz nie chcą nigdzie jeździć (mają 2 psy to też utrudnia organizację wyjazdu)....dlatego napisałam,że ten weekend spa odpada.

ja tez tak mowie ze takie oderwanie sie od tych wszystkich rozmow o pieluchach karmieniu i tym co nas czeka bedzie idealnym prezentem. naprawde. ja rodze w lutym a tez bym jeszcze pojechala na taki wypad

Gość ggryyzellkiii35
Wyjazd odpada....bo ciężarna przewrażliwiona i nigdzie wyjeżdżać nie chce...

Gość Zamiast
Karnet do kina np.

Gość ggryyzellkiii35
Nie są łatwi....gdyby byli to już bym miała coś dla nich upatrzone. Są trudni bo: -jakiś super pasji charakterystycznych nie mają -mają kasę więc stać ich na większość rzeczy i trudno ich zaskoczyć -kupili dom, ale są typami niezbyt lubiącymi urządzanie się więc jakiś gadżet do domu też się nie sprawdzi -panna nie nosi żadnej biżuterii, raczej typ sportowy więc też odpada -dla dziecka już większość rzeczy kupili, zrobili pokój etc -nie przepadają za fajnym jedzeniem (nie gotują w domu) ani nie docenią dobrego wina Ręce opadają i nie mam pojęcia co im kupić.

Gość ggryyzellkiii35
Ona do kosmetyczki nie chodzi, taki typ sportowy, nie maluje się etc (wybaczcie że tak marudzę, ale serio to jest trudna sprawa z nimi...)

to ja nie mam pomysłu :) psy to nie problem jeśli mieszkają blisko was a to jest tylko weekend wiec mysle ze moglibyscie im w tym pomoc, ale kobieta faktycznie trudna :) ja całą ciąże marze o wyjeździe, ale niestety finansowo nie damy rady. Co do pomysłu o albumie, autorka nie ma pewności czy takiego albumu nie mają... a skoro ona taki typ sportowy to może karnet na basen??

Gość ggryyzellkiii35
hehe ona typ sportowy tzn najlepiej trampki dresik i polar a nie sport wyczynowy ;) Chodzi o to , ze się nie maluje no taka na sportowo ubrana. Myślałam właśnie o jakimś neutralnym prezencie jak ten kosz ze smakołykami, ale nie wiem czy nie poczują się jak babcia z dziadkiem, którzy dostają taki prezent ;)

Gość ijj
może kup im sesję foto?? o wykorzystania teraz albo z maluchem

Gość kocham szalenie
ja bym się ucieszyła z vouchera na wieczór tylko we dwoje czy to będzie kino, opera czy teatr i kolacja, to już nawet nieważne

Gość ;D kuruturogh
mysle zesesja fotograniczna to fajny pomysl;)

Gość kantasiek
O ile tylko Was na to stać - http://prezentmarzen.com/lot-motolotnia/ albo ewentualnie jakiś pakiet spa. A czemu? Po narodzinach dziecka czeka na nich mnóstwo nowych obowiązków - dajcie się im odpowiednio zrelaksować.