Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpa buba

z pozdrowieniami dla zlodziei wodek weselnych

Polecane posty

Gość purpa buba

wrzesień 2012, kuzynka pana młodego wychodzi z płaszczem pod pachą z wesela. Płaszcz zaplątuje jej się w nogi, dziewczyna strzela orła wypada wszystko pod płaszcza - 3 butelki wódki, tłuką się. Mała ma wstyd na całą rodzinę. To była 15 latka. To bylo perfidne. I sie wydalo jednak wiem, ze ludzie zapierdala z wesel te wodki w szczegolnosi mlodziez, ktora pod okiem rodzicow nie moze sie napic. Jest to czesty przypadek i weź tu zapraszaj to gowniarstwo jeszcze z osobami towarzyszacymi. wrrr szkoda, ze kamerzysta to wycial, ale na prośbę mlodych. wlasnie ogladam ich plyte i tak mialam nadzieje, ze ta akcja zostala uwieczniona, ale niestety nie.

Gość Jacqeline załowała Helci zupy
wiec że tak powiem - ku chwale plotkologii :classic_cool:

Gość sama kiedys wodke z wesel wyno
silam, jak robili w knajpie u mnie na wsi to zawsze dualo sie jakos zakrecic zeby flaszke wyniesc. faktycznie to byl latwy i tani sposob, zeby miec alko. dzisiaj wiem, ze to glupie i zaluje :-)

Gość on28w
Ja kiedyś wynioslem wódkę z wesela.miałem wtedy 17 lat.usadzili mnie przy osobnym stole z dziećmi.na stole nie było wódki, co to za kultura! Co ja mam cole pić? Po co mnie zapraszali, chyba żebym dzieci nianczyl

Gość sobieszczoł
i elegancko sobie wypiłeś ja potem i bardzo dobrze

Gość hfhri
Zamów coś darmowego na święta www.free.amciu.com Polecam