Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berisha

wrzesień 2013

Polecane posty

dzień dobry! czy są już jakieś wrześniówki? ja wczoraj zobaczyłam 2 kreseczki na teście :) Zapraszam na pogaduchy!

no generalnie to u mnie przełom sierpnia/ września i dziekuję bardzo :) Tobie również życzę powodzenia!

Gość anulka1-102929
Czesc!!! Bede testowac 30.12 Jak dobrze pójdzie to urodze na początku wrzesnia. Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje!!!

Ja mam wg kalkulatora na koniec sierpnia ale wiadomo, zawsze może się na wrzesień przeciągnąć :)

Gość wiktorkowa_mama
Hej dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim, ja dziś robiłam dwa testy, oba pozytywne, dwie wspaniałe kreseczki:) - taki mam cudny prezent bożonarodzeniowy:) Cieszę się i jestem pełna obaw ale to normalne, póki co wie też mój mąż a wieczorkiem powiem na ucho mamie i siostrze;) Reszta musi poczekac na dobrą nowinę aż lekarz i badania krwi potwierdzą:)

Gość dooppaaa
miłego kobietki! :) lecę założyc temat o październikówkach 2045

Gość szczęśliwa przyszła mamusia
ja z lipca i gratuluję:)

Dziewczyny, podnosimy temat!!:D Czy Was też tak niesamowicie bolą sutki??? to jest jakaś masakra, w nocy nie wyrabiam, nawet nie mogę się swobodnie przewrócić na bok :o Moja ryba ma już 1.2cm, a wasze?? :)

Kruszynka, nie opuściam tamtego, tylko teraz prez długi czas byłam odłączona od internetu :) Zaraz go też podbiję :) A na tym temacie wpisałam się dlatego, że wczoraj został potwierdzony dzień porodu - wrześniowy :) Tak więc idę odkopać sierpień/wrzesień :P