Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na mnie keidys minimalnie dzia

jaki rozmiar moze nosic 2-2,5 latek?

Polecane posty

Gość na mnie keidys minimalnie dzia

chce zrobic niespodzianke i nie wiem jaki rozmiar. Chlopiec jest przecietny ani duzy ani maly. Myslalam o czyms na wiosne/lato moze? w styczniu bedzie mial 2 lata

Mój ma dokładnie dwa latka i większość ubranek ma na 92 ale mieści się też jeszcze w sporo rzeczy 86. Jest raczej drobny.

Gość sweatrose87
mój 92/98

Gość salsa Ciebie nie szkoda
zupelnie sie tym nie sugeruj, bo kazde dziecko jest inne moj ma trzy latka, góre nosi na 92 cm a spodnie nadal na 86. Z reszta ubranie na prezent to slaby pomysl, rodzice zazwyczaj sa niezadowoleni, Jesli koniecznie cos do ubrania , to moze jakas super czape, rekawiczki ?

Gość salsa Ciebie nie szkoda
a jeszcze dodam, ze my z mezem jestesmy wysocy a dziecko takie malutkie wciaz. A na wiosne kupilabym jakis fajny zestaw przeciwdecszowy, pelerynke/plaszczyk/parasolek i kapelusz przeciwdeszczowy . Super na deszczowa pogode

Gość to male te wasze 2latki
moj 2lata skonczyl 4miesiace memu a spodni mniejszych niz 104 nie nosi,wszystkie ciuchy 104-110

Gość 104-110 to rozmiar
dla 5ciolatka- nie przesadzajcie ze 2latek nosi 110

Gość na mnie kiedys minimalnie dzia
rodzice tego dziecka są biednia i chlopiec ma byle jakie ubrania. Kupilam mu zestaw klockow drewnianych i chce dokupic jakies extra ubranko, zeby chociaz do kosciola mial cos fajnego. juz mu kupowalam ubranka kiedys, jak byl mniejszy i byli zadowoleni. Teraz nie widzialam sie z nimi prawie rok (mam 1000km do nich)

Gość na mnie kiedys minimalnie dzia
bardzo mi sie podoba pomysl z zestawem przeciwdeszczowym :-)

Gość podpytaj rodzicow
najlepiej .dzieci roznie rosna.Moja cora za 2 miesiace skonczy 3latka i ma 90cm.

Gość greven
mój chrzesniak ma 2,5 roku i ma 100cm wzrostu

Gość a moja córka cosi
nosi 92 góra a dół 86 a ma 17 miesięcy także nie sugeruj się nami. kup mu jeszcze jakaś fajną zabawkę zamiast ubranka bo na prawdę szkoda jak kupisz za małe bo jak za duże to jeszcze pół biedy bo dorośnie :) albo kup w takim miejscu żeby mama tego chłopca mogła wymienic na mniejsze/większe jak by się okazało że nie trafiłaś w rozmiar