Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka wawa

sluchajcie jakiego mialam wczoraj dziwnego klienta

Polecane posty

Gość prostytutka wawa

przyszedl usiadl przywital sie zapanowala niezreczna cisza wyciaglal pieniadze dal mi powiedzial zeby pozniej sie nie bawic ja zaczelam sie rozbierac probowalam sie do niego dobrac a on mnie przytulil rozplakal sie wstal i wyszedl bylem tak zdziwiona ze nie wiedzialam co robic

Gość ja nie czuje nic
hehe prostytuta-tranwestyta :D nie dziwie sie ze uciekl :D

Gość tez sama w swieta
szkoda mi go ,był zagubiony o ile to nie prowo , ps: do prostytutek nic nie mam ,ich sprawa.

Gość pecherz tytanicaa
to ja byłem, kiedy oddasz mi kasę?

Gość hdgsf
a mieszkasz w polsce? chcialabym sie czegos dowiedziec

Gość miałem tak raz
po rozstaniu z dziewczyną którą bardzo kochałem. chciałem ją przytulić ale nie mogłem. zadzwoniłem do jednej dziewczyny na telefon i wyglądało to podobnie. chciałem poczuć jej bliskość, a nie mogłem. zdarza się.

Gość businessman72
miałem podobnie. kilka lat małżeństwa , dziecko, kochałem żonę. a ona pogoniła do jakiegoś ćwola z raichu dla hajsu. za mało jej było. czułem się fatalnie. zadzwoniłem do dziewczyny z lokalnej agencji. potrzebowałem podobnie jak przedmówca pobycia z kobietą, rozmowy. Też się rozpłakałem jak baba. Na szczęście po tym jak jej powiedziałem o co chodzi. Dziewczna miała widać doświadczenie życiowe i to zrozumiała. Ale było mi wstyd jak cholera.

Gość nie każdy
przychodzi do prostytutki w jednym celu. niektórzy chcą się wygadać, poczuć trochę swobody w relacjach z kobietą.

Gość facet z kosci i krwii
Facet tez czlowiek, jak sie w nas nazbiera to potem pekamy w jednej chwili. Kilka lat temu po bardzo przykrym doswiadczeniu mialem podobno sytuacje ale dziewczyna do ktorej poszedlem byla wyrozumiala i mnie przytulila, wysluchala... chyba do tej pory nie zdaje sobie sprawy jak bardzo mi to bylo potrzebne.