Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chrzestna

Dowiedzialam sie, ze kuzynka oczekuje ode mnie drozszego prezentu dla dziecka

Polecane posty

Gość fajaaaaaansiara
jedna głupia że do drugiej głupiej się wygadała jakie ma oczekiwania wobec trzeciej głupiej która się tym gadaniem przejęła :D

Gość Pychotka :D
Daj to co uważasz za stosowne. Swoją drogą wciaż zaskakuje mnie bezczelność ludzi.

Gość popierdzielona
trzeba bylo zapytac czy masz jeszcze jej dziecko utrzymac:/ ja mam zamiar wziąźć chrzestną dla dziecka, która ma dobrą sytuacje materialną, ale to zbieg okoliczności-poprostu gdyby mi się coś stało to wiem, że zajmie się odpowiednio moim dzieckiem, właśnie na tej zasadzie wybieramy chrzestnych!!!

Gość dfvergsssss
moj syn nic nie dostaje na gwiazdke, na urodziny od chrzestnego. zaluje ze go wybralismy na ojca chrzestnego, nie ze wzgledu na prezenty, ale np. ze wzgledu na to ze nie przyjezdza na urodziny, mimo, ze jest zapraszany co roku, nie pamieta o gwiazdce itp. w ogole maly chrzestnego nie widuje. takze autorko jestes wielka ze pamietasz o jakimkolwiek prezencie dla chrzesnicy.

Gość moj maly synus
kurwa dziecko ma 2,5 roku..zaraz rzuci zabawke w kat, widocznie kuzynka cie wybrala ze wzgledu na kase na chrzestna..nie daj sie bo na komunie beda oczekiwac klada a na 18 samochod, nie mowiac o mieszkaniu na slub.. przeciez dziecku wszystko jedno czy zabawka kosztuje 50 zl czy 300 zl, a jak rodzice chca "lepsze"to niech sami kupuja

Gość eweeeee29
dokladnie, mi tez wazniejsze wdaje mi sie zainteresowanie chrzestnych jest o wiele cenniejsze niz prezenty, bez przesady, zreszta jak juz to prezent jest dla dziecka a nie rodzicow.. moja mala tez od chrzestnej nic nie dostaje na gwiazdke, jej urodziny sa wlasnie dzisiaj, takze blisko swiat, na urodziny dostala na prawde drogi komplet ubranek z firmowego sklepu i jakas zabawke, i w zyciu nie oczekiwalabym od niej prezentu jeszcze na swieta..tyle pieniedzy, chrzestna jest od pomagania rodzicom wychowania dziecka w wierze katolickiej, a nie od prezentow..