Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwfknfwnfwefeff

To byłby dla was komplement?

Polecane posty

Gość nwfknfwnfwefeff

,że ,, nic sie nie zmieniłaś"? Ja wiem ,że sie zmieniłam tzn wyglądam poważniej niż wtedy co mnie ta osoba widziała bo wtedy miałam 18 lat , teraz 24 ,ale raczej to jest szczera osoba i mowi co mysli... W tamtym okresie co sie dobrze znałysmy byłam uważana za atrakcyjna , teraz tez wydaje mi sie ,że jestem ... jakbyście taki komentarz odebrały?

Gość dziewczyna rapera
Ja tak mowie do kazdego kogo nie widzialam dluzej jak dwa tygodnie. To takie klepanie dla zasady. Nie bierz tego do siebie tylko wez sie w garsc I spojrz dobrze w lustro,

Gość kacaraba
zawsze się tak mówi

Gość nwfknfwnfwefeff
spojrzałam dobrze w lustro i podobam sie sobie :) zreszta nie tylko sobie :) tak sie tylko zastanawiałam bo generalnie czesto ludzie mnie biora za młodsza niż jestem faktycznie Ale dzieki za opinie

Gość dziewczyna rapera
Kazdy ma o sobie takie wysokie mniemanie. Kazdy tu powie o sobie, ze jest ladny, ze kazdy mu tak mowi, ze ciagle gdzies to slyszal itd. Ale gdyby tak bylo to nie pytalabys nas co ktos mial na mysli, bo bys byla do tego przyzwyczajona, do takich komplementow. Jeestes zwyczajna. Pogodz sie z tym. Ladna to moze jest pamela anderson jak zalozy sobie karton na ryj, a ty jestes tylko zwyczajna. Tylko, albo az.

Gość nwfknfwnfwefeff
a widziałaś mnie dziewczyno rapera? :) nie , wiec nie masz sie co wypowiadać bo skad masz wiedzieć czy jestem zwyczajna , brzydka , czy ładna?

Gość dziewczyna rapera
Bo to czuje. Widze jak sie jarasz tym, ze ktos Ci tak powiedzial. Dla osoby ladnej takie teksty to chleb powszedni, a Ty tylko uslyszalas I od razu na forum pochwalic sie. Pokaz zsjecie to ocenimy.

Gość nwfknfwnfwefeff
słysze tez czesto komplementy bezposrednie typu ,że jestem ładna ,ale zastanawiałam sie akurat nad tym bo nie był powiedziany wprost . ale zreszta dyskusja bez sensu. A zdjecia nie wkleje bo po pierwsze chce byc anonimowa , po drugie chocbym wkleiła tu zdjecie Magan Fox to byś napisała ,że przecietne

Gość dziewczyna rapera
Bo megan fox wyglada przecietnie. Dla mnie idealem kobiety jest Jennifer aniston. Jesli wygladasz tak jak ona to tak, jestes ladna, a jesli jestes odbitka pameli anderson to sory gregory ale uroda grzeszysz.

Gość co o tym sądzę
że masz tę samą fryzurę, styl ubierania i makijaż co w liceum