Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dijhuiewoqjeh

po ilu dniach od zapłodnienia pojawiły wam się pierwsze objawy ciązy ?

Polecane posty

Gość dijhuiewoqjeh

I jakie to były objawy :) Mi po 5 dniach zaczeło boleć podbrzusze i strasznie chce mi się jeść..

troche za wczesnie ;) objawy sa bardzo podobne do tych zwiastujacych nadejscie okresu. chociaz mozna to "czuc" . Ja czulam jzu w pierwszej minucie po sexie, po 6 dniach zrobilam test, mimo ze wiedzialam ze moglo byc za wczesnie i byla slabiuchna kreska, ledwo widoczna. dwa dni pozniej ( 8 dzien po stosunku) juz grubas najpierw silny bol piersi i wrazliwosc sutkow (sutek?:P) a po okolo 4 tygodniach zaczely sie mdlosci.

Gość Objaw w terminie
miesiączki - brak miesiączki :) Innych objawów nie miałam i nie mam. Jestem w 18tc.

U mnie pierwsze objawy w 4tc,a obecnie jestem w 5tc,płakałam ze szczęścia widzac dwie grube krechy,bo staraliśmy się z mężem juz 5 mcy,mamy już dwójeczkę,tak na marginesie,a pierwsze objawy były drastyczne,obejmowałam kibelek cały dzień,a następnego zrobiłam teścik,jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!!!

Gość fdgrrt
A..i jeszcze kłuł mnie prawy jajnik od 2DPO ...

PIERWSZYM OBJAWEM CIĄŻY JEST BRAK MIESIĄCZKI W TERMINIE. WCZEŚNIEJ ŻADNYCH OBJAWÓW SUGERUJĄCYCH NIE MA.

Gość monia56
Witam czy moze mi ktos pomoc?? Mialam lyzeczkowanie w lutym poronilam w 7tygodniu ciazy mialam odczekac 3cykle i teraz zaczelismy sie starac i mialam w ustach metaliczny smak bol brzucha przezroczysty sluz z pochwy prosze pomozcie

Gość gość
A w czym ci ktoś na forum ma pomóc? Jeśli sądzisz że to ciąża to zrób test.