Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21gosc

spóżniający się okres

Polecane posty

Gość 21gosc

witam, zacznę od tego, że mam cykle około 38 dni dzisiaj jest już 42 dzień a ja nadal nie mam okresu. Nie współżyłam, uprawiałam tylko petting z chłopakiem ale bez palcówki ( tylko zabawa łechtaczką i to tylko zaraz po zakończeniu poprzedniego okresu). W ostatnim czasie codziennie przez 1 h ćwiczyłam i ograniczyłam słodycze, których do tej pory jadałam sporo. dodatkowo jestem przeziębiona od kilku dni. Zauwazylam tez u siebie w ostatnim miesiącu napady strachu paniki.itp. czy to może mieć wpływ na spóżniający się okres? Dodam że czuje sporą suchość w pochwie i pobolewanie brzucha. prosze o wspacie i odpowiedź...

Gość zau
4 dni to żadne spóźnienie

Gość 21gosc
możliwe ale czy te rzeczy o których pisałam mogą mieć wpływ na opóżnienie?

wszystko może mieć wpływ na opóźnienie. :) a w ciazy nie jestes, wiec sie nie martw. okres przyjdzie

Gość 21gosc
padlinka - dziękuję za pocieszenie ale niestety należę do tych osób, które dużo sobie wmawiają... a do tego dochodzi moja mama , która chodzi i pyta czy mam już czy nie...

:) ja tez lubię sie ponakręcać ;) wszytsko rozumiem, ale wg tego co opisalas, nie masz powodow do niepokoju :) bardziej niepokoilabym sie tymi atakami lękowymi. poobserwuj czy to nie jakies nerwicowe.

Gość 21gosc
u mnie nerwice są rodzinne ponieważ zarówno mama jak i babcia na nie chorują... w sumie u mnie zaczęło się tak że jakiś czas temu wypiłam zbyt dużą ilość kawy i serce waliło mi jak młotem ale to było tylko raz.. potem miałam takie napady, że coś może mi się stać itp. ale uspokoiłam się choć czasem to jeszcze mi się zdarza... tzn taki strach ale bez objawów typowo somatycznych...

to jeżeli wiesz ze masz wrodzone tendencje, to przejdź sie do lekarza. to nie wstyd. a nieleczone nerwice czy depresje potrafią niezle niszczyć życie człowieka. wiem co mowie, bo od lat zmagam sie z depresja. powodzenia

Gość 21gosc
dziękuje za odpowiedź:) planuje w nowym roku zabrać się za siebie... u mnie jest tak, że jak mi się spóźnia okres to od razu wali mi się cały świat, przestaje zbytnio dbać o siebie i mieszkanie nic mi się nie chce... masakra i mogłabym przepłakać całe dnie...

Gość 21gosc
właśnie dostałam:) Dziękuję za wsparcie -padlinka:)