Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie

gdzie jest ten cholerny punkt G!!!!

Polecane posty

Gość no gdzie

Dostaje orgazmu tylko i wyłącznie w pozycji na jeźdźca mam tylko orgazm łechtaczkowy w innych pozycjach nic kompletnie nic znacie jakieś sposoby żeby osiągnąć orgazm pochwowy. Tylko bez głupich komentarzy bo pytam poważnie jestem z mężem bardzo szczęśliwa i on bardzo się stara o to żeby było mi dobrze ale nic nie pomaga:(

Gość tak znamy
niech facet ruszy głową.

A dlaczego ci zależy tak na orgazmie pochwowym? Bo naczytalas się w necie, ze to takie fajne? :O

Gość no gdzie
a nie jest to fajne uczucie?:)

Gość a potem sie obudzilem
kiedys byly G-4, potem juz malolaty mialyGI Joe a teraz G punkt :P:P:P:P: obcy 8 pasazer nostromo normalnie jest, a jakoby go nie ma

Nie wiem, nie miewam orgazmów pochwowych (chociaż kiedyś tak sadzilam) natomiast miewam orgazmy podczas stosunku lub zabaw z wibratoremi oraz lećhtaczka, czyli mam chyba lechtaczkowo-pochwowę. Jedne maja tak, inne tak, a ja, żeby mieć orgazm muszę mieć pobudzane jedno i drugie :P (prawdopodobnie dlatego np nigdy nie miałam orgazmu podczas minetki) Ale do rzeczy - nie obawiasz się, ze przez ten pościg za orgazmem pochwowym (czy wiesz, ze prawdopodobnie nie więcej niż 7 kobiet na 100 może osiągnąć orgazm przy samej penetracji pochwy?) ...zgubis gdzieś po drodze radość z orgazmu lechtaczkowego? To, ze kobiety opisują to jako "nieziemskie uczucie" nie oznacza, ze Od razu omdlejesz kiedy on nadejjdzie. A jeżeli w twoim przypadku orgazm pochwowy (o ile w ogóle istnieje) będzie mocniejszy od lechtaczkowego o powiedzmy 10% a ty poswiecisz na poszukianie go kilka lat? Nie poczujesz się wtedy rozczarowana odrobinę, ze miało być tak cuuuu-u-u-downie! a skończyło się na ...orgazmie? Nie sadzisz, ze lepiej po prostu cieszyć się seksem ? C i e s z y c się, a nie szukać dziury w całym? Jeżeli jest ci dane go mieć, jezei twój organizm ma predyspozycje do tego, to prędzej czy później trafisz w 10.

Nei ja mam podobnie jak Ty;) I Wiecie moja przyjaciolka osiaga jedynie orgazmy pochwowe, strasznie narzeka...mowi, ze jej maz musi ja ostro rznac od tylu, zeby doszla, to jedyna pozycja w jakiej jej sie udaje. Po takim sexie ma cala obolala tzipke:O Twierdzi, ze nie ma lechtaczki...oczywiscie, ze ma ale w ogole niewrazliwa. Zazdrosci mi tego, ze osiagam orgazmy lecztaczkowe, ja jej w ogole ;)

nei jestes anielica fakt, ze ci sie chce, tlumaczyc, nie raz na roznych tematach, najprostsze sprawy, czyni z ciebie aniola naprawde ja osobiscie juz dawno bym w formie najlagodniejszej wyslal do wujcia rydza na nauke a w bardziej ekstremalnej, odstrzelil(i prosze mi nie mowic, ze szkola nie uczy, czy rodzice nie rozmawiali, ze mna tez nie i szkola nie uczyla, ale kurwa skoro masz umiejetnosc, czytania ze zrozumieniem, tosobie poczytaj, porownaj ze soba , pomysl--biedne te dzieci, nikt im jak chlopu na miedzy nie wytlumaczyl) szkoda, ze kiedys ci minie, masz pedagogiczne zaciecie :P :D

Oooo! Właśnie - kiedyś sobie czytałam taki całkiem mądry artykuł jakichś kalifornijskich seksuologów - i oni właśnie twierdzilli (może nawet nie tylko oni, ale ich zapamietalam) ze orgazmy pochwowe *** maja tylko kobiety z nietypowa budowa lechtaczki (nadwrażliwa lub niewrażliwa na stymulacje) (i to chodzi o zoladz lećhtaczki, ten guziczęk, bo sama lechtaczka sięga kilka cm wglab ciała i oplata cała pochwe) i ta nietypowa lechtaczka sprawia, ze funkcje zoledzi przejmują korzenie lechtaczki (takie witki ) i dlatego kobiety maja orgazmy poprzez stymulacje pochwy. I A inna sprawa, ze te, które maja orgazmy lechtaczkowe przy odpowiedziej stymulacji pochwy maja silniejsze orgazmy bo im więcej bodźców tym doznania silniejsze - to oczywiste. Przy pobudzaniu lechtaczki, pochwy, sutkow i np szyi orgazm będzie jeszcze silniejszy (ale do tego już raczej potrzeba ze dwóch facetów :D ) I Innymi słowy - jeżeli kobieta ma sprawna lechtaczke to ona właśnie jest odpowiedzialna za orgazm, bo tylko po to lechtaczka istnieje! Jeżeli orgazm pochwowy byłby intensywniejszy od lechtaczkowego to istnienie tej ostatniej byłoby pozbawione sensu!

A potem się obudziłem :D :D :D Ja to potrafię tylko pisemnie - kiedy mam coś wytłumaczyć siedząc twarzą w twarz krew mnie zalewa kiedy ktoś nie rozumie :D A druga sprawa, ze jestem zafascynowana neurologia i działaniem mózgu - sama bych chętnie stała się obiektem takich badań gdyby była po temu okazja :D I Z drugiej strony często też mnie ponosi na widok absurdalnie prostych pytań ;)

nie kus kobieto :P:P choc pare igiel by cie sie pewnie przydalo, ale na pewno nie w ok,okolicach wrazliwych osrodkow nerwowych za cienki jestem w te klocki i zwyczajnie bym sie bal milego wieczoru :D

Gość fachowiec od punktu G
W zależności od orientacji, dla pedała punkt G wiadomo gdzie się znajduje u kobiety nie wiadomo czy tam gdzie jak wyżej lub gdzie indziej.

Gość no gdzie
ale mi chodzi najbardziej o to że orgazm łechtaczkowy osiągam tylko w pozycji gdy ja jestem na góże w żadnej innej nie umiem lub nie potrafie dojsc:(

Gość punkt G
znajduje się na siódmym wierzchołku prostopadłościanu

Gość ratuuunku ludzie
to Gie to nic innego jak "podstawa" łechtaczki,unerwienie jej od wewnątrz,dlatego np jak facet palcem będzie pocierał od wewnątrz,ruchy jakby nawoływał:) i lizał łecchteczkę,to kobita odleci ..orgazm pochowy,podczas sexu tez się osiągnie stymulując przednią scianę pochwy,czyli np na tzw rozjechaną żabę-kobieta leży,facet od tyłu penetruje:P w ogóle trzeba szukac,kazda tzpika inna,i siusiak tez,inne krzywizny,kształt