Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koki27

ZROBIŁAM Z BYŁEGO SZMATĘ

Polecane posty

Mam chłopaka. Mój były chciał się ze mną umówić na sex bez zobowiązań, zgodziłam się. Przyjechał do mnie wieczorem. Mówię do niego że b ędę jego niegrzeczna kotką i zwiążę go i wykorzystam. Rozebrałam go najpierw , przywiązałam jego ręce do siedzenia w samochodzie, nie mógł się wgl ruszyć. Zrobiłam mu zdjęcia i powiedziałam dymaj się palancie. Zostawiłam go w tym samochodzie i poszłam do domu. Niech dmucha balony palant!!!

Gość torze
Raz już ci temat zamknęli, SZMATO! Warto próbować dalej?

Gość a kup im po
smutne jest to, że gdybyś nie miała nowego chłopaka, dałabyś sie wydymac spokojnie 🖐️

Gość fajaaaaaansiara
no to tylko on CIe nie dupczy w tej chwili...

ja tez wielu rzeczy nie lubie. Swoich byłych też nie lubie. Ale z racji iż szanuje się jako kobieta, nie zniżam się do poziomu bruku. Jeśli ktoś Cię kompromituje, i ty chcesz w związku z tym skompromitować jego- to jesteś taka sama bo robisz dokładnie te same rzeczy. Intencje nie są ważne tylko czyny. wstyd jak nic.

Gość Kobiety są jednak...
A dla mnie bomba, jestem za! Co prawda można było napisać, że jest palantem i żeby spier.... w podskokach, ale odrobina fantazji nikomu jeszcze nie zaszkodziła:)

Gość ta koki27 nic nie zrobiła
sfrustrowana dziewczyna ma bujną wyobraźnię...

ojeju a ile na tym forum siedzi bab co dupy daje za kasę?? i ty mi mówisz że się nie szanuje?? to on mnie nie szanuje skoro mi takie propozycje daje. Niektóre kobiety to wgl nie wiedzą że takie coś jak szacunek istnieje więc nie wypowiadaj się

a zreszt a nie wiesz jaki on był dla mnie bił mnie za nic i teraz chce m,nie jeszcze z błotem zrównać??? pokazałam mu jak ja się czułam kiedy mnie nie szanował

słowa mu nie wystarczyły??? to pokazałam mu to w inny sposób. Nie jestem do tego poziomu nie normalna żeby zamieszczać jego zdj w necie ale zrobiłam mu tym stracha

w sumie twoj problem ze Cie facet źle traktował. Takiego sobie wybralas. A chwalenie sie teraz takimi pierdołami moim zdaniem punktów do poziomu nie dodaje. Ja tez mialam za faceta debila. ale szybko sobie to uswiadomilam , zostawilam go i wstyd mi sie przyznawac ze mialam z nim cokolwiek wspolnego. Wstyd do tego stopnia ze nikomu sie nie chwale ze dostal ode mnie po gebie bo normalnie mi glupio ze JA osoba mądrą z glową na karku moglam z kims takim zadawac. Po prostu pewne zachowania są nietaktowne.

z ludźmi których się nie zna lepiej powiedzieć niż komuś kogo nie znasz. Na forum piszą co wyczyniają w trójkątach?? ten swiat nie ma tabu już