Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

powiedzcie proszę

Która z was potrafi samodzielnie wypiekać dobre ciasta ?

Polecane posty

Gość wiśnióweczka
ja piekę ciasto na każdą niedzielę i wszelkie okazje, sama od początku do końca ;-)

Nie spodziewam się tutaj porady. Ponadto nie jadam waszych byle jakich gniotów, najczęściej z zakalcem. Chcę zobaczyć ile jest tutaj normalnych kobiet i czy wasze matki należycie przykładały się do waszego wychowania.

Gość piekę ciasta różne
Poza tym znakomicie gotuję, jednak cukierniczo jestem o niebo lepsza niż kulinarnie. Nigdy nie trzymam się ściśle przepisów, zawsze dodaję coś od siebie. Uważam, że przepisy są tylko ogólnym zarysem jak ma dana potrawa wyglądać. Może dlatego wychodzi mi to tak dobrze.

Jestem w tym mistrzem :classic_cool: ;) ,,...nie jadam waszych byle jakich gniotów, najczęściej z zakalcem.'' Może ktoś kiedyś uraczył cię ciastem brownie i stąd pozostał niesmak do NASZYCH ciast. Jego faktycznie można pomylić z zakalcem. 🖐️

Gość porannarosaaa
ja po jutrze będę piekła ciasto od początku do konca sama :D moja matka za to nie piekła. Jestem samoukiem :) Mojemu mężowi zawsze smakują a wręcz prosi o jeszcze :)

O...jest i Trufla:classic_cool: ‏ piekę ciasta różne Jesteś chyba rodzynkiem, bo reszta tałatajstwa z domu wyniosła zamiłowanie do lenistwa, kręcenia nosem i kłapania ozorem, a wychowała je ulica. ‏ dla Ciebie plusik (+) i czekam na właściwe rozwinięcie się tematu