Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xnatix

Próbuję zrozumieć o co mu chodzi... czy mu zależy??? pomocy

Polecane posty

Gość xnatix

Witajcie Kobietki:) Mam problem oczywiście związany z facetem... Co prawda moi znajomi uważają że nie powinnam w ogóle się zastanawiać i powinnam otworzyć oczy ale.... parę razy byłam zraniona i teraz bardzo mocno wszystko analizuję.. Ale do rzeczy.... Od połowy października spotykam się z facetem- starszy od mnie, przystojny (zawsze zwracał moją uwagę , uważałam go za jednego z przystojniejszych facetów jakich znałam- jednak ze względu na pewne okoliczności nie myślałam nawet o flircie z nim), wykształcony itp... Własnie w połowie października nawiązaliśmy bliższy kontakt i ..zaprosił mnie do kina.. Po kinie byliśmy na drinku po czym zapytał czy nie miałabym ochoty pójśc z nim następnego dnia do klubu..Zgodziłam się , spędziliśmy super wieczór, całowaliśmy się i przytulaliśmy... Później wyjechałam do rodzinnego domu na "listopadowe " święta...Cieszyłam się że X zwrócił na mnie uwagę ale nie chciałam się narzucać więc nie pisałam... On natomiast codziennie się odzywał.. Gdy tylko wróciłam , od razu chciał się umówić... Od tej pory widywaliśmy się 2-3 razy w tygodniu- spacer, knajpki, kluby, spotkania u mnie lub u niego....Oczywiście powiedzieliśmy sobie że jest to tylko po "przyjacielsku";) Ogólnie bardzo mi pomaga, jeżeli potrzebuje czegoś na uczelnie czy czegokolwiek, jeżeli mam jakiś problem, potrzebuje gdzieś jechać itd- od razu mi pomaga, sam proponuje pomoc... Od pół miesiąca widujemy się codziennie ( no może 6 razy w tygodniu)- jestem w szoku, bo on codziennie musi wstawać o 5.30-6 gdy zostaje u mnie ( normalnie wstawałby o 7 )... Gdy proponuje kawe, śniadanie to nie pozwala mi ich robic, mowi ze powinnam odpoczywac, wstaje i robi je sam... Cały czas sie martwi o mnie, stara wyleczyc z palenia fajek (bo to niezdrowe), w klubie nie opuszcza na krok...gdy nie odzywam sie jeden dzień, następnego już pisze i dzwoni.. (tęskini??) wystarczy drobne wspomnienie że coś mi się podoba, że chciałabym gdzieś pójść i praktycznie na drugi dzień to robimy... Ostatnio zapytał czy chciałabym z nim wyjechać na kilka dni, bo prawdopodobnie bedzie jechał za granice...Teoretycznie widzę mase gestów i zachowań które mówią że ...chyba mu zależy ale... ja cały czas zastanawiam się nad tymi słowami z naszych pierwszych spotkań- o tej przyjażni... pomóżcie dziewczyny (i chłopaki)- czy on się wkreca??????

Gość babsztyle
jak wam tłumaczyć? absolutnie mu na tobie nie zalezy, jesteś mu obojętna, a robi ci przyjemności bo ma takie hobby. wolałby w domu oglądać tv, ale z powodu hobby robi ci śniadanie. i oczywiście w jego zachowaniu nie widzę absolutnie nic, co mogłoby wskazywać ,że mu zależy. wręcz odwrotnie, facet poświęca się, żeby cie zabrać za granicę. No to już caskowity wyraz obojętności z jego strony :P

Gość Babiniątko
xnatix : to nietakt zabierać nasz czas na temat oczywisty. Po co szukasz sobie problemów. Ciesz się z tego i bierz garściami, a nie wymyślaj. Zobacz jakie problemy mają tutaj inni ze swoimi związkami. Tylko postaraj się odwzajemniać to co on robi, zrób coś dla niego, postaraj się, wymyśl coś oryginlnego, masz szczęście, o takiego faceta trudno i nie chodzi mi o to żeby ktoś mi usługiwał, chodzi o chęci.

Gość deexsx
Szybko rozłożyłaś nogi no ale jak kto woli i lubi.

rozkladanie nog jest przereklamowane czasem lepiej wypiac sie tylko milej i bodzcow wiecej;-)) ;-) no ale do rzeczy - autorko - moim zdaniem jemu zalezy - gdyby chodzilo o seks - nie zarywalby tygodnia pracy i wstwania porannego;-)

Gość takasobie panna
jej - czerp garściami i nie narzekaj, niejedna chciałaby mieć takiego faceta. Jesli spotyka się z tobą dla seksu - co łatwo sprawdzić, po prostu nie idź z nim do łóżka - bo wiesz moze ma na mysli przyjeciel=seks. Tacy są najgorsi i uciekaj wtedy, bo on bedzie skakał i hulal a ty będziesz się miotać pomiędzy uczuciami i emocjami

Gość xnatix
co do seksu i tego że szybko "rozłożyłam nogi" jak to określono.... hmm.... pierwszy raz przespalismy się 3 tygodnie temu więc po ponad 1,5 miesiaca spotykania.... ;) poza tym- nasz spotkania nie polegaja tylko na seksie, raczej skupiamy sie na innych czynnościach ;)

eh.... proponowuje zasiegnac informacji o nim u innych, nie wiem- moze znajomych... kiedys tez mialam takie cudenko troskliwe i nic nie oczekujace, okazal sie narcyzem i socjopata...

Gość totaka
zapytaj go jaki jest statut waszej znajomości bo żyjesz w niepewności i sprawa się rozwiąże :P

Gość totaka
żeby nie było potem ryku i usprawiedliwień z jego strony "przecież jesteśmy tylko przyjaciółmi" ...

Gość pytajacajajaja
xantix jak ma na imię ten facet? Dlaczego nie chciałaś z nim wczsniej flirtowac? miał żonę?

Gość zrozummniejejejejeje
a co takiego powiedzial ci o przyjazni? chce zebys byla tylko jego przyjaciolka?

Gość xnatix
nie, po prostu bylismy w stosunku w ktorym flirtowanie nie byloby dobrze widziane.... na imie ma Mariusz

Gość zrozummniejejejejeje
a ten niemile widziany stosunek juz odbyliscie, tzn jest za wami i juz nastepne stosunki tzn te aktualne moga sie odbywac normalnie? chyba nie bylas jego pacjentka, studentka czy pracownica hihi jak jestes mloda, to bierz garsciami a jak jestes stara - tym bardziej :D:D

Gość pytajacajajaja
xnatix a nie jest tak, ze on przyjechal z innego miasta i tam zostawil zone, ktora, jak twierdzi, bierze rozwod?

Gość xnatix
nie, on pochodzi z Krk i tam tez mieszka- bywam zreszta u niego dosc czesto....

Gość xnatix
nie, on pochodzi z Krk i tam tez mieszka- zreszta bylam u niego w mieszkaniu wiele razy

Gość pytajacajajaja
Pytam tak bo to standardowa sytuacja - faccet wyjezdza do pracy do innego miasta, udaje, ze jest w trakcie rozwodu, albo ze jest kawalerem, mowi kobiecie, ze chce przyjazni żeby ta sobie nie myslala, ze beda ze soba na zawsze, a przychodza swieta a on wyjezdza do żonki :) Jak facet na poczatku mowil, ze chce przyjazni to wlasnie jej chce. U mężczyzn istnieje takie coś jak "fuck friend" no i chyba ty takim fack friendem jestes dla niego :) I tyle. A że oprawa jest ladna - kawka, śniadanko... On to robi żebyś z nim po raz kolejny przespała się. Przepraszam, że sprowadzam Cię do poziomu ziemi, ale tak to jest :/ Lepiej sie wycofac wczesniej niz za pozno i nie kręcać się.

Gość totaka
racja...różnie to bywa dzisiaj. Facet miły uczynny, dbający, ale tylko przyjaciel... może potrzebuje tej całej oprawki romantycznej żeby się wczuć w rolę kochanka, może to po prostu miły facet i cię lubi więc ci pomaga i z tobą sypia, jest dla ciebie towarzystwem...jak to przyjaciel ;)

Gość totaka
hhaha kropeczka ma trochę racji :) tylko czy tak szybko to nie wiem...

Gość xnatix
sypamy ze soba od niedawna... :) w ogole on cały czas zapoznaje mnie ze swoimi znajomymi, chce poznawac moich... ostatnio bylismy na grupowej imprezie i moj kumpel powiedzial ze X na pewno na mnie zależy bo "to widac" i zebym w koncu otworzyła oczy...