Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly Molly

Jak sprawdzić czy mąz mnie nie podgląda w sieci

Polecane posty

Gość Polly Molly

Jak w temacie. Jak sprawdzić, czy mąż mnie nie szpieguje w sieci albo, czy nie zainstalował mi czegoś na nowym komputerze, który mi konfigurował. Z góry dzięki za podpowiedzi ;)

Gość pamiętniki wampirków
mogłas nie wychodzić za mąż skoro masz sekrety przed własnym mężem !

Gość mężu
Puszczasz się na czatach ladacznico?😠

Gość rgfdr re
Ponieważ z Twego pytania wnioskuję, że bardzo kiepsko znasz się na komputerze, w Twoim wypadku najłatwiej będzie zanieść kompa do serwisu zeby sprawdzili to profesjonaliści

Gość Polly Molly
czekam na rzeczowe odpowiedzi, a nie jad sączący się od sfrustrowanych małolat.

Gość uhiu
ciekawe pytanie,tez chcialabym wiedziec bo czasem mam wrazenie ze maz cos tam za duzo wie.

Gość Polly Molly
ci co mówią "fuj fuj" "przesada" to ludzie którzy albo sami nie dbają o higienę albo spotkali się z obrzydliwymi ludźmi którzy też nie dbają. oprócz tego nigdy nie lizali ładnej pupci i nie wiedzą nic poza swoimi wyobrażeniami jak to może wyglądać. normalni ludzie dbają o higienę intymną. wielu facetów boi się to zrobić, zacząć lizać odbyt, bo boi się reakcji ich pruderyjnych partnerek. lizanie pupy nie jest przeznaczone dla chamstwa, pruderyjnych ludzi, ograniczonych przez tabu kulturowe i religijne. to rozrywka dla kulturalnych ludzi, higienicznych ludzi, zaznajomionych z własnym ciałem, nieodczuwających krępacji i wstydu, niemających 'nieczystych' skojarzeń związanych ze sferą intymną. najważniejsze to spróbować, a potem można oceniać.