Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilia 2012 (Poland)

Zobacz, jak Polacy rzucili się na darmowe jedzenie.

Polecane posty

Gość durak jestesss
Wigilia 2012 (Poland) a ty co taki cwany.W Anglii siedzisz i piszesz na polskich forach i do tego szczekasz na Pl.Jakbys miał honor,ambicje,to byś nie wypowiadałsie na tematy krajuw którym juz nie mieszkasz i na ten kraj narzekasz.

Gość Wstyd straszny, nie dziwi mnie
" To tylko forum" 123 Tyle że to właśnie Tobie często się zdarzało zapominać, że to tylko forum. Mam pytanie poza konkursem: czy wampiry wierzą, że 21 grudnia będzie koniec świata :P Bo miałam dziś okropny dzień w pracy i to jeszcze nie koniec, więc nie wiem, czy się przejmować czy nie, bo i tak wszystko szlag trafi ;)

Gość durak jestesss
golinaka,nie tylko w Pl takei rzeczy sie dzieja.W całym swiecie ludzie tak postępują,nie tylko w PL.

ALe nie żałuję, bo poznałam tutaj przyjaciółkę z którą trzymam do dziś... :) Zapewniam, że 21 grudnia nie będzie końca świata. :)

nie rozumiem jaki sens miała ta wigilia? Oni mieli usiasc przy tym stole, rozlac oranzadę i napic się jej z plastikowych kubków??? Ktoś chyba to po prostu zle pomyślał... mieli suchy chleb popijac oranzadą?

Gość ferlicyjan
noxelia zawsze taka podła a jak chłopa ma to złagodniała jak baranek :D chłopa ci brakowało , dobrego zerżnięcia nie miałaś :D

Gość Wigilia 2012 (Poland)
Pracuję u Turka na zmywaku i nigdy bym się tak nie rzucił na jedzenie na stole. Raz tak zrobiłem, kiedy klienci zostawili niedojedzoną shaormę, to mnie Turek skopał, a po pracy kazał się wypiąć i mnie zerżnął.

Noxelia ALe nie żałuję, bo poznałam tutaj przyjaciółkę z którą trzymam do dziś... Zapewniam, że 21 grudnia nie będzie końca świata. heheh dobrze nox, uspokój ich, bo tu co niektorzy juz sie szykuja, wydaja kase, wypijaja zapas browarów itp hehe

Samuel zatem uspakajam, mam pewność że końca świata nie będzie. Zapewniam o tym was, wszystkich ludzi :) Podła... raczej zraniona przez ludzi. I jestem nadal. Nadal jestem Nox. ale dziś całym moim światem jest mój facet i nie zwracam aż takiej uwagi na ten brudny świat......

Gość cbansm,.
Noxelia,ale faceta masz brzydkiego.

"Zapewniam, że 21 grudnia nie będzie końca świata" 123 Kurczę, szkoda, już miałam nadzieję. A tu będzie trzeba się dalej borykać z problemami ;(

" Nadal jestem Nox. ale dziś całym moim światem jest mój facet " 123 No to znów ten sam błąd. I potem znów będziesz w rozpaczy.

Gość do autorki ...
widac jak biedny polak,, -H- wlasnie sie pod ciebie podszywa z zalu i zlosci :D

Ta sytuacja jest i śmieszna i oburzająca i przerażająca jednocześnie. Szokuje zachowanie ludzi ale ten naród jest dojony od 20 lat przez zachodnie koncerny (najdroższy internet w europie, najdroższe opłaty za używanie kart płatniczych, najdroższe opłaty za pocztę, przejazd autostradą, najdroższy gaz w europie itd) prawdziwy neokolonializm dzięki tzw. elitom siedzącym przy żłobie. Więc nie dziwota że ludzie widząc coś za frajer stwierdzili że trza brać ile się da bo drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Tym nie mniej sam niepołasiłbym się na pomyje za 1,50 ale inni jak widać nie mają skrupułów i żadnych zahamowań. Zbyszko ma zajebistą reklamę, Radom trochę mniej. Chytra baba wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Dla mnie jest ideałem :) I to żaden błąd, od 2 stycznia zamieszkamy razem. Umowa już podpisana na mieszkanko i się strasznie cieszę :D I dobrze, że nie będzie końca świata w takij chwili :D

Gość do autorki ...
My bogaci żydzi nie musimy wynosić nic na wigilię. kradniemy na codzień.

Gość do autorki ...
nie wiem co sie tak boli podszywie ale lecz sie na leb

Gość The Spirit of Aka
Napisze tak.Uważam,że pomysł władz tegoż miasta był idiotyczny. Organizowanie wigilii przed wigilią to pierwszy absurdalny tego element. Po drugie-obchodzenie świąt to wg mnie indywidualna sprawa każdego za wyjątkiem grupowego obchodzenia tam gdzie względy istotnie etyczne czy organizacyjne za tym przemawiają-tzw domy starości,schroniska dla osób bezdomnych czy tego typu miejsca rządzą się swoimi prawami. W tej sytuacji jednak władze powinny zorganizować po prostu rozdanie mieszkańcom przedświątecznych paczek z żywnością i ten gest byłby o wiele bardziej praktyczny niż to co czego skutek uboczny zarejestrowały kamery. Powinni zorganizować rozdanie paczek i co najwyżej podzielenie się opłatkiem. Mógłby też za te środki wystąpić jakiś zespół i coś fajnego zagrać ludziom.Tak zorganizowany event zapewniłby uniknięcie tego typu przykrych następstw jakie z pewnością stanowią po prostu objaw zubożenia naszego społeczeństwa z jakiego teraz w internecie ci którzy go nigdy nie zaznali robią sobie głupie żarty w postaci wstawek,przeróbek,gifów czy memów. Tak zorganizowane spotkanie mieszkańców miałoby swój klimat,smak,praktyczny wymiar jak i ten jakże potrzebny wymiar międzyludzkiej solidarności jakiego tu zabrakło.Tak niestety będzie dalej dopóki w tym kraju na lokalnym i centralnym szczeblu o wielu sprawach decydować będą "ćwierćinteligenci"a z czego pożywkę wielokrotnie mają ludzie maluczcy i czasem podli.

Gość co za kraj :
Link mnie tak bardzo nie interesuje...szkoda naprawdę Polski... widać że będzie coraz gorzej, a skoro autorka topiku mieszka w Uk to nie dziwota że tak pisze...większość moich znajomych wyemigrowała właśnie do Anglii i na pewno nie mają zamiaru wracać.ehhh

Gość julka19x
Co za bydło, jaka ta baba jest pazerna co tyle butelek zabrała.powinni ją na plakacie w centrum Radomia pokazać. Nox ale masz oblesnego chłopaka, to chyba jakiś metal.

Gość Najlepsza ta dziadówka
w białej czapce i czarnym futrze, co aż trzy butelki przechwyciła :D Mam nadzieję, żę jej nakrętka od tego żółtego szajsu w gardle stanie (za darmo bym nie wzieła takiego goowna jak "zbyszko", woda w kranie jest zdrowsza). Co za babsko żałosne, mam nadzieję, że jest sławna w radomiu :D

Gość szaszara
poszli, znaleźli Zbyszko na stole :D

No to raczej się babsku jednak nie opłaciło :) Z 6 zeta zaoszczędzone, ale jaki wstyd! :D

No widzę, że jest gwiazdą internetu :D Pozdrawiamy panią :P 🖐️

Ta pierwsza hapneła najlepsze, bo polo cole :D A tamta tylko zbyszko a teraz wstyd na cały internet :D

Gość Lbn rules!
No to już macie odpowiedź dlaczego w Polsce nie ma darmowych sklepów dla najbiedniejszych z produktami o kończącym się terminie ważności takie jak są w Hiszpani,Portugali czy Francji, takie sklepy zostałby u nas splondrowane w ciągu kilku minut, a dużą część łapaczy stanowiliby ludzie bogaci! Łatwo to zaobserwować w ciuchlandach z różnymi rzeczami(oprócz ciuchów, i butów są też sprzęty techniczne (np.wentylator,komórki itp.), np. w jednym ze sklepów największa dostawa jest w sobote o 9 rano, bo drzwiami zbiera nawet do 2 tysięcy osób, niemal wszyscy chętni nie kupują tego dla siebie (są to ubrania znanych marek ze Skandynawii i Wielkiej Brytanii) ale tylko po to aby wystawić takie cacy ubranko na allegro, przebitka wynosi od 10 do nawet 50 razy (ja zawinąłem szybko oryginalną koszulke piłkarską zapłaciłem za nią15zł a na allegro dostałem 150zł!)

Gość Jakovirus
Nox. Jakby ci się leki skończyły,rentę by ci cofneli a opiekunowe nie daj Bóg przeszli na tamtą stronę to byś za kajzerkę doopy popuszczała. Taka prawda.Troszke pokory by ci się jednak przydało.

Mam pełno zbyszków w lodówce......chce ktoś łyczka??:classic_cool: