Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyy

Jak zmyć farbę do włosów :(

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyy

Dzisiaj pofarbowałam włosy miały byc intensywnie czerwone.. a wyszły.. czarne.. Farba loreal feria preferance.. kolor intensywna ciemna czerwień, na odrostach owszem są czerwone ale na końcach czarne jak smola.. nie wiem co z tym zrobić czym pofarbować żeby były naprawdę czerwone :( jest mi bardzo nie do twarzy w czarnym :( jak się tego pozbyć :(

Gość Fcfgbygy
Nie da sie zmyc Poczytaj sobie o dekoloryzacji włosów ale nie rób tego sama Bo wyjdzie ci sraka i spalone włosy

Gość Fcfgbygy
Każdej kobiecie pasuje każdy kolor włosów. To czy ci jakiś kolor pasuje czy nie zależy tylko od makijażu

Gość gosiaaaf
raczej nic z tym nie zrobisz sama niedawo mialam dekoloryzacje z czerni na miedziany. Wiec mysle ze tylko to ci zostalo albo czekac az odrosna. I bron boze nie rob tego na wlasna reke bo se wlosy powypalasz. Ja od kad zafarbowalam rzekomo na sredni braz a wyszla czern sama juz nie farbuje wlosow wole doplacic i miec pewnosc ze wyjdzie mi taki jaki chce i robi to doswiadczona osoba.

Gość ewwttewt
może się spłucze do czerwieni... myj często włosy.

Gość zygaaaaaaaaaaaaa
pasta do zebow ,slyszalam ze brwi pofarbowane zamocno mozna zmyc pasta sprubuj moze na wlosy tez dziala.

Gość szampony przeciwlupiezowe
wyplukuja kolor dosc skutecznie

Najlepiej zrobić płukankę do wlosów, albo iść do fryzjera. Czasem tak bywa też tak nie raz miałam.

Proponuję iść do fryzjera i zrobić dekoloryzację i na to dopiero odpowiedni kolor. Myślę, że tylko fryzjer może ci pomóc.