Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hustooooon1234

Problem

Polecane posty

Gość Hustooooon1234

6 miesięcy temu doszło do zbliżenia miedzy mną i moim chłopakiem. Nie doszło miedzy nami do prawdziwego stosunku, on tylko mnie przebił i wyszedł, na tym skonczylismy. Nie było wytrysku, jednak przebicie odbyło sie bez zabezpieczenia. Zastanawiam sie czy mogło dojść do zapłodnienia ? Od tego czasu mam bardzo reguralny okres +\- 1 dzien, jak zawsze jest obfity(podpaske zmieniam kilka razy dziennie) i nie zauważyłam u siebie żadnych innych objawów, które skłoniłyby mnie do podejrzewania ciazy :) od tego czasu kochalismy sie trzy ray z zabezpieczeniem, jednak z obawy przed zaplodnieniem nigdy nie konczyl on we mnie, zawsze wychodzil i konczylismy sprawe inaczej. jestem hipohondrykiem, więc wiele rzeczy potrafię sobie ubzdurac, a sama reklama z rodzeniem wprowadza mnie w stan paniki. Czasami mam wrażenie ze urosl mi brzuch, ale normalnie wchodzę w stare rzeczy, a znajomi i rodzina sie po prostu ze mnie smja, bo nie widza żadnych zmian. Rozmawiałam z wieloma osobami, wszystkie twierdziły ze jest niesamowicie maloprawdopodobne żebym zaszła w ciążę. Moge jeszcze dodać ze moj chłopak ma wodniaka jądra, a ja nie widzę u sibie rozdrqznienia, wahania nastrojów. Od zawsze miałam problem ze spaniem(od urodzenia)wiecej spalam w dzien, a mniej w nocy, więc to u mnie normalnie. Piersi nie sa obrzekniete, zaczynaja boleć tylko jak sie zbliża okres, ale to tez u mnie zawsze występowało :) poniewaz codziennie sporo cwicze, pije duzo napojow to czesto chodze siku, jednak to zalezy od ilosci wody :) od miesiąca biorę tabletki na niedoczynnosc tarczycy, ale jedyna zmianę jaka zaobserwowalam to większa koncentracja, pobudzenie i działanie :) czekam na jakieś odpowiedzi w mojej sprawie i z góry dziękuje :)

Po pierwsze nie tak łatwo zajść w ciążę. W 6 miesiącu miałabyś widoczny, a nawet bardzo widoczny charakterystyczny ciążowy brzuszek i mnóstwo różnych oznak ciąży, także na pewno nie jesteś.

Gość Hustooooon1234
Dziękuje bardzo za odpowiedz :) a czy wodniaka mojego chłopaka moze miec wpływ na jego płodnośc ?