Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuszka123

czy dla niego bylam tylko dziwką czy on mógl do mnie cos czuc

Polecane posty

Powiem tak mam problem ale chce wiedziec czy dla niego byłam tylko dziwką Spotykałam sie z nim przez 4 miesiące mówil ze nie chce zwiąsku. Spotykalsimy my sie byl sex i bylo milo myslałam ze mnie kocha tylko boi sie zwiąsku wiec postawiłam mu ultimatum albo ja i normalny związek albo zeby dal mi spokuj. Nieodzywalismy sie ale w koncu wymiekl powiedzial ze chce byc ze mną ze mnie kocha. Spotykalismy sie bylo milo a on po paru dniach ze to nie ma sensu. Poznie j znowu sie spotkalismy byl u mnie na noc byl bardzo zdenerwowany powiedzial ze za mna teskni itp Drugiego dznia powiedzial ze ma dziwczyne i ona onas wie i zebym dala mu spokój, więc tak zrobiłam

Gość Reg..,
jak zapłacił to bylaś dziwką jak nie zaplacił to zwykłą szmatą :)

Nie ja go znałam 6 lat pracowalismy razem ale dlugo sie niewidzielismy spotkalismy sie na imprezie i cos miedzy nami zaiskrzylo ael nie przespalismy sie od razu zabiegał o mnie dlugi czas

Gość pluto18
dziwisz sie ? :) Facet to zdobywca ,przynajmniej ja nim jestem . zapamietaj raz na zawsze. Mam cos na wyciagniecie reki szybko mi sie nudzi kobieta. My cieszymy sie z samego zdobywania . Facet lubi pochwalic sie tym co zdobyl :)

Gość IZ34
Zgadzam się z Leviatanem. Niestety kolejna, która szybko szpary popuściła. Dziewczyny szanujcie się trochę.

Gość pluto18
bo go zmusilas .. zeby powiedzial ze chce byc z toba . Od razu przeciez pisal ze cie nie chce zwiazku zadnego.

Gość pluto18
zle ze daja , zle ze sa niedostepne , zle ze sa dziwkami , zle ze sa zimne . Po chuj wam kobiety ? .

Gość hydrauliik
Kobieta która pisze taką "polszczyzną" nadaje sie tylko do ruchania bez zobowiązań. Nikt z nas nie chce byc na stałe z analfabetkami

Gość pluto18
Zadna dziwka czy cos w tym stylu... Chcialas poprostu miec chlopaka . Chlopak pewnie ma prywatne zycie. Kazdy ma do tego prawo.

Gość IZ34
Tak poszukaj sobie nowego chłopaka tylko nie dawaj mu po miesiącu. Przytrzymaj go. Jak wytrwa tzn że nie chcę tylko twoich majtek jako skalpu.

Gość Bolek Zdun
chyba znasz powiedzenie, jeżeli nie spróbujesz to nigdy się nie dowiesz, zaryzykowałaś i teraz masz kaca moralnego ale przynajmniej wiesz na czym stoisz, nie wyszło , nie udało się ale chciałaś i spróbowałaś, facet wykorzystał ? masz nauczkę

nie jestem ztych co dają od razu moj pierwszy raz byl z chlopakiem który dostal jak mi sie oswiadczyl w wieku 23 lat wiec potrafie dac sie zdobywac znałam go to myslałam ze ma dobre intencje

Gość ŁukaszCzegoSzukasz
ja nie chce sie angazowac uczuciowo ale uwazam ze isc do lozka z kobieta a potem rzucic ja to swinstwo gdzie szacunek do kobiety ?

Gość pluto18
faceci ogolnie chca tylko seksu i zabawy od kobiet :P

Gość ka_tafalk
poruchał, poruchał aż mu się znudziło...

Gość popierdziawka
obciągałaś mu? połykałaś?

Gość golinaka
miał dziewczynę a ty mu dupy dawałaś??

Gość fernandyna
Faceci, a czy wy jeszcze chcecie się wiązać? :O Czy każdy tylko niezobowiązujące układziki?

Gość remaster
podstawa to umoczyć kutasa a jak głupia daje to czemu nie wziąć

Gość palanoma
to znaczy, że to kawał skurwysyna

Gość pluto18
nie nie mow ze myslalas ze faceci sa z wami dla dzieci xD