Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lierds

Zalamana.

Polecane posty

wiesz kiedys tesciowa sciagnela mi z neta bardzo fajny poradnik odnosnie snu dziecka, super sprawa, ale nie wiem skad go wziela. A ze za bardzo nie jest kumata jesli chodzi i internet, mysle ze jak dobrze poszukasz to znajdziesz.... moze taka "uroda" Twojego dziecka, moje spalo ja zabite az musialam go wybudzac, teraz na 6 lat i zasypia o 20 a rano nie idzie go obudzic do przedszkola....

mariola, mysle ze to nie ma wiele wspolnego.... dziecko spi w lonie nie zaleznie od tego czy matka spi.... ja w ciazy do 8 miesiaca pracowalam i to byla praca ze non stop musialam mowic, w 8 m-cu zmarl moj tata i poziom adrenaliny mialam ze hej.... a dziecko spokojne niesamowicie, nawet jak sie urodzil to nie plakal...

Gość idź się leczyć!!!
To normalne u takiego malucha, że nie sypia regularnie. Wyrośnie z tego jak i z wielu innych rzeczy, które będą cię martwić za miesiąc, pół roku, 2 lata itd. Wszystko trzeba znieść, dziecko to nie zabawka do zaprogramowania. Ma swoje kaprysy, przyzwyczajenia, humory itd. Nie rozumiem takich matek jak ty, naprawdę nie masz większych problemów? Poczytaj inne tutaj tematy: "poród dziecka martwego" "rozszczep" "wady genetyczne" "niepłodność" Dziewczyno urodziłaś dziecko, jest zdrowe, piękne, kochasz a spanie to najmniejszy problem. Poczuj to co czuła twoja matka, ona też się poświęcała żeby cię wychować...... Ech mam dwoje dzieci i różnie bywa ale nie robię z siebie sieroty życiowej - zasada której się trzymam to, że dziecko z wszystkiego kiedyś wyrośnie :)

Gość lierds
Tak, kocham dziecko, jestem szczesliwa, że jest zdrowe. Nie - nie mam innych problemów. Ten nie jest szczególnie wielki, ale mój. Nie pochlastam się z tego powodu, ale jeśli można coś poradzić, to czemu nie? W ciazy miałam problemy ze snem, mimo, że ten okres upływał bardzo spokojnie.

Gość lierds
Maz mnie dzisiaj rano zapytal co zrobilam, ze nasze dziecko tak ladnie spalo - od 23 do 8, z jedna przerwa. I tak sie zaczelam zastanawiac, gdyz pozniej zapytal co zjadlam na kolacje - a byla to duszona karkowka, wcale nie taka chuda. Czy to moze miec jakis zwiazek? Mozge miec "za chudy" pokarm? Dlatego dziecko nie chce spac?

Gość hookkej
nie,absolutnie nie. Moze ten okres niespania zacznie u was mijac.uzbroj sie wcierpliwosc. Wierz mi,ze przechodzi to wiekszosc matek,szczegolnie na tym etapie rozwojudziecka. To w pewnym momencie minie,a ty mozesz stawac na glowie i tak ci to nic nie da

Gość koffetea
A co ty chciałas mieć dziecko i spać całą noc. Powodzenia!!!

Gość fsa
tracy hogg ksiazki są dobre czytalam o tym jak dziecku i o ktorej dawac piers zeby sie na noc najadlo. cos o 30ml od 18,20,22 wczoraj czytalam. zaklinaczka dzieci:)