Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabulousdream

Mężczyźni mnie się boją

Polecane posty

Mam 19 lat. Nigdy nie miałam chłopaka, a zakochałam się kilkanaście razy. Jestem wysoka, zgrabna, mam długie nogi, długie brązowe włosy, ciemnozielone oczy, uczę się w bardzo dobrej szkole, mam dużo zainteresowań, głównie psychologia, turystyka, języki obce. Dużo uwagi poświęcam dla siebie - dla nauki i poszerzania horyzontów, dla urody, żeby dobrze i schludnie wyglądać, dla przyjaciół i rodziny bo to najważniejsze więzi, które trzeba pielęgnować. Cieszę się, że jestem osobą jaką jestem, zaradną, choć czasem nadambitną, samowystarczalną - do tego zmusiło mnie dotychczasowe życie. Często widzę wzrok mężczyzn w moją stronę, maślane oczka, ale nigdy nikt do mnie nigdy nie podszedł, nie zagadał. Jestem przecież normalną dziewczyną. Czy oni się boją? Dlaczego?

Gość jujup9
zapomnialas dodac waznej rzeczy: jestem totalnym narcyzem:D

Nie jestem narcyzem, napisałam jak mnie postrzegają moje przyjaciółki, które same się dziwią że jestem sama.. A przez mój obecny stan wcale nie uważam się za pięknisię, bo taka pewnie by miała mnóstwo adoratorów, a ja ich nie mam i nigdy nie miałam.

To przestan tego chciec i nie rob wszystkiego zeby zdobyc faceta jak bedziesz miala ich w dupie to sami bedą chcieli cie zdobywac. A faceci mają w dupie twoje zaiteresowania widza cyki i dupe.

Gość Moniczka2i2312313
Coś musi być w Tobie nie tak ( nie wiem co może zachowanie?) bo znam na prawde bardzo ładne dziewczyny i maja powodzenie. Musisz to przeanalizowac czemu tak jest

Gość Moniczka2i2312313
A nie znamy Cie tutaj i nikt nie jest Ci w stanie powiedzieć daczego tak jest

Gość pluto18
boja sie zwyczajnie , bo wiekszosc nie ma jaj poprostu.

Gość Bolek Zdun
nie masz napisu na czole, że jesteś wolna i samotna oraz że jesteś dziewicą a kobiety emancypantki już wiele razy dały zdrowo popalić facetom , więc faceci przestali się starać i podrywać kobiety w miejscach publicznych z obawy, że kobieta nagle narobi krzyku, wyzwie faceta od zboczeńców albo jeszcze gorzej , za chwilę będzie grupa gapiów i przyjedzie straż miejska, nikt nie potrzebuje kłopotów a jeżeli faktycznie szukasz męża to ogłoś to publicznie , napisz CV i czekaj na oferty