Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkh

moj dom

Polecane posty

Gość jkh

Ostatnio poznałam fajnego chłopaka ,jgeo tata wyjechał za granice mama pracuje i dobrze zarabia ,on jest zadbany i wgl. Ja jestem normalana staram sie wygladac jak najlepiej lecz moi rodzice nie do konca sa takimi jak ich sobie wymarzylam .mieszkam na wsi mama i tata nie pracuja zarabiaja z gospodarsta rolnego mi sie to nie podoba wstydze sie zaprosic chlopaka do siebie co sobie pomysli ;c

Gość Nicole00
Przecież nie zaprosisz go do obory tylko do domu. Zaproś go np. w niedziele kiedy rodzina będzie w domu - uprzedź ich to z pewnością beda chcieli dobrze wypasc.

Gość alecooztego
Zanim go zaprosisz uprzedz rodzinę, Ty wysprzataj dom, ugotuj coś dobrego , coś na poziomie, nie dawaj mu np golonka czy boczku:)

Gość alecooztego
A on jest ze wsi czy z miasta?? A w ogóle to w tych czasach można utrzymać się z gospodarstwa??

Gość alecooztego
no to sobie pogadalismy ;)

Dlatego uważam że dziewczyny z wsi są głupie i nie mają honoru. Jak można się wstydzić tego, że się jest z wsi i produkuje się żywność? Nie ma chyba bardziej potrzebnego i bardziej pożytecznego zwodu dla ludzkości niż rolnik. Żal mi twoich rodziców, że mają taką córkę, jak możesz mówić że twoi rodzicie nie pracują. Jak możesz powiedzieć że się wstydzisz tego, że masz swoją firmę, bo dziś gospodarstwo rolne to biznes jak każdy inny. Ludzie na wsi mają majątki, bo dom i hektary to dziś są naprawdę w cenie, a mieszkanie w bloku to wartość maks 200 tys zł. Ja bym się wstydził mieszkać w bloku, bo to jak zwierzęta, jak można mieszkać w bloku jak zwięrzeta w klatkach, bez swojej ziemi, bez ogrodu i bez przestrzeni z obcymi ludźmi za ścianą, tak mieszkają tylko zwierzęta, bo ludzie mają swoje odzielne domy a nie klatki.

Gość jkh
ale ja mieszkam w oborze :(

Zwiad, wstydzisz się mieszkać w bloku? a jazdy 15-letnim BMW z alusami i cotygodniowych wypadów na dyskę do sąsiedniej wsi na Marsz Niepodległości Powiatu się nie wstydzisz? :D:D

młotkiem po głowie-Nie mam BMW, z tego co zauważyłem, to na wsi królują Volkswageny, a właśnie pod blokami stoją BMW i oczywiście obowiązkowo dres i łańcuch. Chyba ten łańcuch po to, aby utozsamić się z zwierzętami, co żyją w takich klatkach... Na wsiach jakoś dres w modzie nie jest....

Ale co się dziwić tym młodym ludziom w blokach. Cóż oni mają robić cały dzień w tych klatkach? A wiec siedzą przed blokami i żłopią piwo, bo nic nie mogą w takich blokach robić, a później nawet gwoździa wbić nie umieją, a żeby zmienić gniazdko, to wzywają elektryka.