Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z tymi facetami!

o co tym facetom chodzi?!

Polecane posty

Gość z tymi facetami!

elo. wiec bylam z kims ponad rok nawet juz mieszkalismy ze soba (jakies 2 mies) i kupilismy sobie wspolnie psa po czym jego wychodzenie z domu na chlanie z kolegami zaczelo mnie wkurzac no i po ktoryms razie mu powiedzialam ze sie wyprowadze jak tak dalej bedzie.. i co.. skoro to jego mieszkanie kazal mi tak zrobic po czym nawet mi potrafil powiedziec ze byl ze mna 8 miesiecy nieszczesliwy ze nie przynosze mu szczescia ... chociaz zamieszkal ze mna i nawet potrfil mi powiedziec ze chial mi sie oswiadczyk na moje urodziny ale za wredna bylam dla niego ( oczywiscie pewnie tylkoto powiedzial ze mnie dobic) glowny argument ze dupy mu nie dawalam... jak mnie zostawial w domu i nie szanowal to i nie dawalam. powiedzial tez ze ma satysfakcje z tego ze placze i cierpie bo tez tak przeze mnie cierpial... jakbym mu kogos w rodzinie zabila.. probowalam z nim gadc ale on nie chce ze mna byc.. kocha mnie twierdzi ale nie wystarczajaco zeby do mnie wrocic.. ze cos w nim "peklo" wiec co mam żrobic.. oczywiscie sie nie odzywam do niego bo po co.. ale co sie stalo? przeroslo go mieszkanie razem, chvial wolnosc.... slyszalam ze chleje z tymi swoimi przydupasami i z jakimis dziewczynami widziano go. co myslicie? niedojrzaly dran?

Gość . A . R .
Mądry facet

Gość Popo1984
Też miałam związek z takim typem, właśnie próbuje to zerwać :/ jak ryczałam on mówił - twoje łzy nic dla mnie nie znaczą. No ale to było tak że raz mówił/pisał jakieś skrajnie nieprzyjemne rzeczy a jak już przeszło to skrajnie przyjemne. Najgorzej to zerwać, żal tego co było dobre. Także rozumiem co czujesz.

Gość z tymi facetami!
moze jak sie wybawi i bedzie mial dosyc picia i sobie nie znajdzie normalnej dziewczyny ( bo szczerze z tych jego kolegow to zden nie mial normalnej.. jakies dziwki albo takie do zabawy) to moze sie wtedy odezwie. chociaz skoro bylam taka straszna to po o mialby to robic z drugiej strony. ale tez jakby az taki nieszczesliwy 8 miesiecy to nagrade powien dostac za to ze biedny ze mna tyle wytrzymal. oni przeczala sami sobie. gubia ie w swoich klamstwach.. skoro byl nieszczedliwy to dlaczego chcial sie oswiadczyc? haha

Mam bardzo podobną sytuację, też mieszkaliśmy razem, byliśmy zaręczeni i z dnia na dzień powiedział, że nie chce ze mną być. Nawet nie podał konkretnego powodu. Ja nie wiem co z tymi facetami. Czy są aż tak niedojrzali?

Gość z tymi facetami!
ja mysle ze moze przed mieszkaniem razem mysla ze beda mogli robic cokolwiek a ty siedz jak ta kura domowa i czekaj .. wiec jak jemu na to nie pozwalaszni wyrazasz swoje zdanie to sie wkurzaja.. no ale sorry u mnie 3 razy w tyg wyjscie to lekka przesada gdzie jest weekend po to... oni chyba naprawde sa niedojrzali.. mysle ze dopiero po 40 zaczynaja myslec!

Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni którzy nie tylko obiecują co dotrzymują słowa? Po co się zakochiwać, skoro znowu można zostać zranioną? Czy oni w ogóle kiedykolwiek dorastają? Tyle pytań i ani jednej odpowiedzi.

Gość z tymi facetami!
wychodze z takiego samego zalozenia. no ale widzisz nikt nie odpowie na pytania bo nikt nie zna odpowiedzi!