Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.............................

randka z sympatii - wrrrrrrrrrr

Polecane posty

masakra, nie wiem czy dojdę do siebie przez 3 godz. koleś mówił, mówił, mówił i mówił, nie zadał mi ani jednego pyt. i prawie nic nie pozwolił wtrącić, masakra, jestem wstrząśnięta, wrrr jak ja wytrzymałam te 3 godz.?? masakra..

obrzydził mi sympatię czy są tam jacyś normalni mężczyźni? zaczynam wątpić zupełnie nie wyglądał jak na zdjęciach.. , muszę to napisać jeszcze raz - masakra...

Gość hjtyut6dfvge
Może zawsze chciał być wykładowcą ;)

naprawdę masakra..... smutno mi, że normalnych mężczyzn brak:( podczas jego monologu myślałam o tym, że mój ostatni facet przy nim to ideał ideałów..

widocznie musisz umawiać się na randki z takimi jak ja ... milczą, milczą, milczą .. i kobieta może gadać. Moje rozmowy z Pauliną to mniej więcej 90% jej gadania i 10% mojego, byliśmy idealnie dopasowani pod tym względem, a teraz jej nie ma :(

zniesmaczył mi te randki, a myślę, że bywają znacznie gorsze od mojej.. muszę się wygadać..

a potem poszedł sikać, zadzwonił mi z kibla telefonem i dalej gadał

jego zdjęcia a real to oszustwo..

Gość dziś na pomarańczowo
pamiętam jedną randkę, podczas której to ja musiałam nawijać przez trzy godziny :P nie była to randka z sympatii, ale mimo wszystko. wyszedł z tego związek, bo chłopak okazał się po prostu nieśmiały. a na symp byłam rok, sporo randek, wa razy zanosiło się na coś więcej, ostatecznie konto usunęłam, a faceta poznałam przypadkiem :) wniosek? nie warto szukać na siłę, jak masz kogoś poznać, to poznasz, potrzeba tylko czasu. ja czekałam/szukałam 3 lata. pozdrawiam

Gość Romantyk_gdynia
a skąd jesteś ?

bo jak sie umawiasz z takim co che tylko gadac to tak poznniej jest :) szczerze to dziala w dwie strony kobiety tez potrafia przynudzic

Gość Aaaamarisia,,,
Heh, masakra :) Pewnie narcyz :) ;) Chyba, że to stres tak na niego działa? Ciekawe, czy zadzwoni do Ciebie :D Kiedyś randkowałam z facetami z Sympatii i też trafiałam na dziwaków, ale ostatecznie poznałam tam swojego obecnego męża :) Myślę, że wielu tam jest takich... dziwnych :) Najgorsze randki z Sympatii jakie miałam to te, umawiane na szybko, bez wcześniejszej wymiany maili, rozmów na gg i telefonicznych. Te to były kompletną porażką.... Na jedną facet przyszedł z pluszowym pieskiem w torbie i ciągle do tego pieska zaglądał i coś do niego gadał :o Dużo też mówił o seksie z koleżankami i koleżankami koleżanek :o No... trzeba uważać, bo naprawdę można trafić na psychopatę. Ale było też kilka miłych spotkań. Ostatecznie poznałam tam swojego obecnego meża. Najpierw w ogóle mu nie odpisalam, bo był z drugiego końca Polski, a ja właśnie zaczełam się umawiać z kims z mojego miasta. Zlikwidowałam wtedy konto, ale ten miejscowy puścił mnie kantem, a mój obecny mąż znów mnie odnalazł pod nowym nickiem i tak się zaczęło i jesteśmy już razem pięć lat, a małżeństwem półtora roku :) Przeprowadził się do mnie. Normalni też tam są, tylko czasem trudno na nich trafić :) Powodzenia.

Gość Aaaamarisia,,,
Heh, masakra :) Pewnie narcyz :) ;) Chyba, że to stres tak na niego działa? Ciekawe, czy zadzwoni do Ciebie :D Kiedyś randkowałam z facetami z Sympatii i też trafiałam na dziwaków, ale ostatecznie poznałam tam swojego obecnego męża :) Myślę, że wielu tam jest takich... dziwnych :) Najgorsze randki z Sympatii jakie miałam to te, umawiane na szybko, bez wcześniejszej wymiany maili, rozmów na gg i telefonicznych. Te to były kompletną porażką.... Na jedną facet przyszedł z pluszowym pieskiem w torbie i ciągle do tego pieska zaglądał i coś do niego gadał :o Dużo też mówił o seksie z koleżankami i koleżankami koleżanek :o No... trzeba uważać, bo naprawdę można trafić na psychopatę. Ale było też kilka miłych spotkań. Ostatecznie poznałam tam swojego obecnego meża. Najpierw w ogóle mu nie odpisalam, bo był z drugiego końca Polski, a ja właśnie zaczełam się umawiać z kims z mojego miasta. Zlikwidowałam wtedy konto, ale ten miejscowy puścił mnie kantem, a mój obecny mąż znów mnie odnalazł pod nowym nickiem i tak się zaczęło i jesteśmy już razem pięć lat, a małżeństwem półtora roku :) Przeprowadził się do mnie. Normalni też tam są, tylko czasem trudno na nich trafić :) Powodzenia.

Gość Aaaamarisia,,,
Hm.... Niektóre randki kończyły sie po pierwszym spotkaniu, a z niektórymi facetami spotkałam się kilka razy. W sumie facetów z którymi się spotkałam było ok 10.

Gość Aaaamarisia,,,
Hm.... Niektóre randki kończyły sie po pierwszym spotkaniu, a z niektórymi facetami spotkałam się kilka razy. W sumie facetów z którymi się spotkałam było ok 10.

Gość antonina,,,,
ja zas kiedys spotkalam sie z takim co nic nie mowil poza zadawaniem mi pytan. czulam sie jak na przesluchaniu. mogl jeszcze jakas latarke wyjac, zeby poswiecic mi po oczach.

Gość antonina,,,,
Ale i tak wyladowalismy w lozku.

Gość antonina,,,,
heh, podszywy, z psem jeszcze wyladowalismy w tym lozku niedouczony pajacu posrany hehe

ja mam konto 4 mies. na sympatii i to była druga randka - wymieniliśmy kilkanaście maili (fajnie i ciekawie się pisało, to były długie maile), rozmawialiśmy przez tel. wcześniej - też fajnie się rozmawiało.. Z tego wynika, że ciężko mimo wszystko przeiwidzieć będzie to symaptyczne spotkanie generalnie już po się odzywał, pisał smsy.. a ja bez sensu odpisałam bo nie umiem być nieuprzejma i nie chcę mu robić przykrości

to neifajnie ze nie dal Ci dojsc do slowa widac to typ egocentryka;) nei zauwazylas tego w mejlach? rozmawach tel?