Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.............................

randka z sympatii - wrrrrrrrrrr

Polecane posty

Gość gargameel
skąd jesteś szukająca, normalna kobieto? pozdrawiam :)

Gość Sympatyczny_D
Ja też taki błąd popełiłem, tzn przez 1,5h nawijka z mojej strony, zero pytań to było głupie, jeszcze mówiłem głównie o pracy a panna się chciała przytulać itd. po randce się zastanowiłem że jak tak mogłem (pierwsza randka internetowa, stres, panna urodziwa), wściekła się panna na moje zachowanie i dała se ze mną spokój, jeszcze trochę ze sobą pisaliśmy ale ostatecznie zrezygnowała... Aha wypominała mi moje zachowanie i miała racje, bo rozmawialiśmy a w zasadzie flirtowaliśmy często schodząc na tematy sexu itd. no rozmowy były wesołe :) na żywo dałem plamę po całości, nawet moi znajomi jak powidziałem co zrobiłem mnie wyśmiali...

nie powiem skąd jestem bo wiadomo jeszcze ten chłopak przeczyta i byłoby mi głupio ;-) na pierwszej randce z kolei przypomniało mi się, chłopak mówił.. i w pewnym momencie zapominał o czym, kilka razy tak m się zdarzyło:-) mówił że to ze stresu, ale akurat to było urocze:-), ogólnie było to sympatyczne spotkanie tylko nie zaiskrzyło z mojej str..

Gość Sympatyczny_D
No już kolejne randki to na luzie były, nawet w jednym związku byłem przez taką znajomość :), ale większość randek to po jednym spotkaniu panienki rezygnowały, brak "iskrzenia".

Gość gargameel
gdybyś zdradziła chociaż województwo to nie rozpoznałby Ciebie :) po wirtualnym kontakcie nie można nic stwierdzić, jeśli fajnie się piszę to najlepszym rozwiązaniem jest jak najszybsze spotkanie bezpośrednie bo po co tracić cenny czas?