Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle am Zuerichsee

szkoda mi trochę tej polski (i was też)

Polecane posty

Gość cOOle am Zuerichsee

nieszczęśliwy, smutny kraj! samobójstwa i depresje na każdym kroku. brak kultury osobistej/słowa, kultury zachowania, poszanowania obcej własności. brak dobrego wykształcenia już na starcie przekreśla szansę na dobrą pracę i rozwój intelektualny. co nie oznacza, że nie będziecie zarabiać krocie (mln chf) tak czy inaczej - tego wam życzę :classic_cool: życzę wam też udanego wypoczynku/nowego roku. wracam pod koniec stycznia lub na początku lutego :classic_cool: au revoir/tschuess/siema/bye/adios🖐️;):classic_cool:

Gość spokojnie, jest calkiem sporo
gorszych krajów, nie żaluj

Gość Madrassss
Niestety "dobre'wykształcenie to za mało w tym kraju by się dorobić.Wyjdź zza komputera noł-lajfie i rozejrzyj się jak sprawy stoją zamiast zakładać durne tematy w jakich przedstawiasz się jako ktoś kim rzecz jasna nie jestes,nigdy nie byłeś i niestety wątpliwe żebyś w ogóle był!

Gość dipl.-ing cOOle
23:07 nie dygaj! 🖐️;):classic_cool:

Gość cOOle am Zuerichsee
Sukces życiowy zawdzięczam silnym mięśniom zwieraczy jak i regularnym wizytom na centralnym w celu nawiązywania dynamicznych kontaktów towarzyskich z gośćmi z zachodu[w wieku średnim]jacy w celach byznesowych odwiedzali region stołeczny.;):classic_cool:

Gość cOOle am Zuerichsee
Mam wózek inwalidzki z napędem hybrydowym:classic_cool:

Dziś świetne klimaty byly na mojej poczcie. Wszyscy sfrustrowani. :p Najpierw jeden menel zaczał sie drzec na baby przy okienku, zeby pracowały szybciej. CZekało sie rzeczywiscie wiecznosc.. Jak doszłam do okienka, to inna spryciara poprosiła mnie zeby jej kupic tylko jedną pocztówkę. To sie na nią zaczeli wszyscy z kolejki bulgotac, że tu kazdy stoi z tylko jedną rzeczą. Na koniec menel znowu zaczał swoje bulgotac, to gosc co stał obok go zaczął straszyc policją... :p Niezłe klimaty.. :p

Gość cOOle am Zuerichsee
Nie zwracajcie na mnie uwagi, jestem tylko niegroznym pedalem i wyborca PiS z podlasia🖐️;):classic_cool: