Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbgfbfbgvbcv

chciałabym, żeby mnie ktoś pokochał,chciałabym się zakochać

Polecane posty

Gość gbgfbfbgvbcv

Od kilku lat moje znajomości z facetami to pasmo niepowodzeń...obecna znajomość była dość długo "bajera" później wyglądowaliśmy w łóżku kilka razy, powiedział, że nie jestem mu obojętna, ale nie chce związku...czasami różne dwuznaczne sms'y, różne obietnice niedotrzymane, później od niego słowa typu,że wie, że zachowywał się jak notoryczny skurwysyn, ale już mnie nie zawiedzie i odwdzięczy się za wszystko, albo, że nie wyobraża sobie nie zobaczyć się ze mną przed świętami,a i tak milczy cały czas, a ja cierpię...

Gość viceklita
i tak mnie nie zechcesz, ponieważ ze mną nie ma problemu a kobieta bez problemu nie potrafi normalnie funkcjonować ,

Gość gbgfbfbgvbcv
nie jest tak, to przykre, ale chciałabym mieć się do kogo przytulić, komu zrobić śniadanie do łóżka, czy obiad wyjścia do kina, na spacer, a tutaj nie ma z kim...

Gość samotny_romantykk
a skąd jesteś i ile masz lat ? ja bym chciał żebyś mi robiła obiady i śniadania wzamian bym cie tulił :)

Gość viceklita
ale śniadanie robię sobie sam, swoje skarpetki też piorę i nie pozwolę aby ktoś moje skarpetki dotykał, podobnie z majtkami i innymi ciuchami , do teatru często idę sam, do kina też , dbam o swój wygląd, w ciągu ostatniego roku kupiłem cztery garnitury, kilka krawatów, pięć płaszczy , osiem par butów , lubię kupować ubrania , zastanawiam się czy mnie żona jest do czegoś potrzebna skoro wszystko potrafię i nawet okna myję sam , a kobieta i tak nie będzie ze mnie zadowolona, ponieważ taki się urodziłem, czyli jestem trochę facetem i trochę kobietą

Gość gbgfbfbgvbcv
Już 22, a prawie 23....Kraków

Gość gbgfbfbgvbcv
samotny_romantykk a Ty ile masz lat, skąd jesteś?