Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aroniiia

Mój mąż mnie zawodzi czasem.

Polecane posty

Gość aroniiia

Jestem w ciąży ,bardzo chcieliśmy mieć dziecko i myślałam ze mąż zda sobie sprawe z tego że ciąża zmieni moją figurę i ciało. Ale chyba się myliłam. Nie przytyłam dużo, 11 kg mój brzuszek w 9 miesiacu jest mały jak piłeczka, od wielu osób słyszałam że ciąża mi służy. Nie roztyłam się... Zmorą jaka mnie zdolowała to roztępy. Smarowałam się i co z tego. Dziś na brzuchu zobaczyłam że się pojawiły. Powiedziałam męzowi a on zamiast mnie pocieszyć to powiedział ,,a przecież smarowałaś? z takim niesmakiem. Zresztą całą ciąże chodził i pytał czy smaruję brzuch, ok moze i z troski. Ale ja bym wolała usłyszeć oj nie martw się to mi nie przeszkadza czy coś takiego. A tak boję się że popadnę w depresję. Od jakiegos czasu stroni od bliskości ze mną, nigdy się nie wstydziłam go lubiłam chodzić nago pokazywać się mu ale on zawsze patrzy z taka jakby pogardą? Może to za mocno powiedziane, ale nie czuję że mnie pragnie. Teraz w ciąży mialabym ochotę ciąglę mu się pokazywać, tym bardziej że mój biust ładnie sie zaokrąglił , ale on nie chce patrzeć. nawet nowa haleczka nie pomogła. Czuję się okropnie. Gdybym na prawdę sie roztyła zaniedbała to ok ale tak nie jest... Jest mi przykro i czuję zazdrośc gdy patrzy na inne kobiety szczególnie te na teledyskach i modelki. Je pożera wzrokiem a na mnie tak nie patrzy. Nasz zwiazek jest udany, tylko obawiam się że dla mojego męza ideałem jest idealne ciało kobiety, ja takiego nie posiadam i dlatego nie ma ochoty na mnie patrzeć. Gdyby było inaczej pewnie bym na ten temat nic nie pisała.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12
powiedz mu co tu napisałaś, porozmawiaj z nim szczerze i powiedz czego oczekujesz, faceci naprawdę są czasem niedomyslni i ciężko kapujący:)

Gość nastka77777
to przecież przejściowe..... nie wyglądasz jak modelka bo masz dziecko w brzuchu. Kobieto jak urodzisz to zapragnie cię jak nie wiem. teraz widzi w tobie matkę bardziej nie kochankę

Gość aroniiia
Może i tak boje się że mnie odrzuci od siebie, a tego bym nie zniosła...

Gość nastka77777
rozumiem cię ja też w marcu rodze przytyłam juz 8 kg, nie czuję się sexy nawet nie ma co na siłę bliskość jest ważniejsza, nie sam sex. też mój mnie nie pożera wzrokiem jak przed:-( cóż dla nas kobiet nie jest to proste bo w głebi duszy kobietami jesteśmy i matkami jednocześnie. Zyczę dużo optymizmu.

nastka777 nie zgadzam się. Ja jestem w 7 mcu przytyłam 12 kg rozstepy mam a mąż jakoś chce ciagle zbliżenia. Na brzuch się patrzy jak by rozstępów nie było...

Gość brednie i tyle
Faceci to wzrokowcy. Wolałabyś żeby udawał przed Tobą, że mu się podobasz?

Gość Ktokolwiekwidzialktokolwiekwie
Faceci moze są wzrokowcami, ale jeśli patrzy tylko na ciało to ham i burak nie facet. Mój mi nigdy niedal do zrozumienia ze go nie pociągami nieważne czy jestem chuda czy gruba, zawsze przytula i ma ochotę na seks, mowi ze jest piękna

Gość Katastrofffa
Pogadaj z nim.zapytaj sie o co chodzi.Tobie moze sie wydawac ,ze patrzy na ciebie ze niesmakiem,uwaznie przyglada sie twoim rozstepom bo one siedza tak naprawde w twojej glowie .Faceci z reguly nie widza takich rzeczy.oczywiscie pod warunkiem kiedy cialo nie sklada sie z samego celulitu ;)Dla nich rozstepy czy celulit to jedno i to samo ;) Moze on po prostu unika kontaktu ,zblizen bo boi sie o dziecko,ze stanie sie mu krzywda ,ze zaczniesz rodzic w trakcie itp. Moze wystarczypogdac i poczytac a wszystko wroci do normy.Jesli jednak facet patrzy na ciebie jako na obiekt porzadania ktory ma zostac powieki idealnu dla niego to zastanowilabym sie nad tym zwiazkiem.Za 20 lat i tak i takt woje cialo sie zmieni .Grawitacja zacznie dzialac.

Gość Polecam ci książkę
Mężczyzni są z marsa kobiety są z wenus. Zrozumiesz ze wcale nie chciał cie zranić słowami ze przecież smarowałaś. Co do tego że patrzy na inne, wiem że cię to boli, powiedz mu zeby ci powiedział że jesteś dla niego najważniejsza, a że patrzy to po prostu facet

Gość Podobnie
Daj mu czas żeby zaakceptował twoje ciało na nowo. Myślał że smarowanie uchroni cie przed rozstepami i dlatego tak zareogowal. Mój mnie pozytywnie zaskoczył. Zawsze mnie mobilizowal dbania o siebie ale moja paskudna blizne po cc całuje jakby to była rana wojenna

Gość koffetea
Zajmik się sobą i dzieckiem a facetem się Przejmujesz każdy wie ze to duże dzieci. Nie masz większych zmartwień widzę

Gość Polecam ci książkę
Co do patrzenia na inne, przeczytaj sobie marsjanie i wenusjanki w sypialni. Poczujesz sie lepiej, kiedy zrozumiesz kikilka spraw. Trzymaj sie:-)

Gość KONradddd
wg mnie to normalne że w 9 m-cu jesteś średnio atrakcyjna dla męża. Zajmij się sobą i dzieckiem a nie wymyślasz problemy....