Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qochanie911102

Pryszcze to najgorsze co może być

Polecane posty

Gość a .........................
dlaczego akurat przed świętami, czy zawsze masz problem?

mi zawsze wyskakują przed jakimś wydarzeniem :/ już mi się bardzo ładna cera zrobiła-na początku ciąży to mnie tak wypryszczyło, że tragedia, a wczoraj mi wyskoczył na środku nad nosem :/

Gość Katastrofffa
A moze to jednak dziewczynka ;)

Gość chcialabym chciala
ja uzywam mydla siarkowego jest w rosmanie za pare zloty super czysciutka buzka polecam:) i do tego na dzien uzywam kremu vishy normaderm super :)

Gość Katastrofffa
na pryszcze ciazoe to jedynie porod moze pomoc a to i tak nie od razu i nie zawsze ;)No chyba ,ze to tradzik mlodzienczy ;)

Gość Jaki poródddddddddd
ja w ciąży miałam delikatne po porodzie znów sie pojawiły......:/ O teraz mam jak nastolatka prawie..cały policzek mi zasypało.....to z nerów więc chyab mydło nie pomorze,choć sukie to siarkowe :)

Ja też mam teraz z tym problem. Przed ciążą miałam jeden góra dwa a teraz jest ich tyle że już nigdy nie będę narzekała na jednego pryszcza ;) Byle do czerwca ;)

ja dlatego nie podejrzewałam u siebie ciąży-zawsze przed okresem mnie wysypywało :) i tak mnie trzymało do jakoś 20 tc, teraz miałam spokój ale oczywiście jak zwykle-przed ślubem miałam to samo, teraz święta chciałam jakieś ładne zdjęcia ciążowe mieć to znowu ten prychol... eh...

Gość fdjkkk6666666
Gdybyście miały twarz wysypaną przez ponad 15 lat (do 30tki) i nic by nie pomagało to mogłybyście serio marudzić. Lepiej się cieszcie,że tak źle nie jest. Ja przeszłam przez to i jakoś żyje....

Gość chrosty!!!
Haha posikałam się idiotko!

Gość chrosty!!!
Ty podszywie pierdolony!Naucz się pisać wieśniaro bez szkoły i dopiero wypowiadaj się za kogoś na forum...:/

Gość mopsuFFa
:D:D chrosty

Gość katastrofffa
Powialo kultura osobista ............

Gość Arszeniko ty
biedna to jesteś ty...zero rodziny,zero znajomych,matka na cmentarzu,ojciec w więzieniu.I kto tu jest biedny???hahahha

Gość Arszeniko ty
Morzecie!!!!! Posikałam się hahha:D Słownik debilu niech Ci tatuś gwałciciel kupi pod choinkę:D

Pijcie codziennie 1/6 kostki drożdży z miodem i mlekiem. Do tego tonik Afronis i maść Bezacne. Żaden pryszcz już nigdy się nie pojawi :D Jak jesteś w ciąży to drożdże możesz pić na spokojnie, mają wiele witamin w tym witaminę B1 odpowiadającą za prawidłowy rozwój układu nerwowego płodu, a także niweluje ryzyko poronienia.

Gość rozaliaaaaaa
bbenzacne strasznie wysusza :-( Mi tez sie zrobily 4 pryszcze, 2 na linii zuhwy i 2 na czole ale juz je potraktowałam gencjana i sa mniejsze, jeszcze dzis posmaruje na noc gencjana i znikną :-) Moja mamunia tez jest na cmentarzu i co z tego? czy to os mi ujmuje??????