Gość maaaartaa Napisano Grudzień 19, 2012 Witam. Poznalam chlopaka, bardzo przystojny,wysoki,kulturalny i wogole. Poznalam go w klubie o nie najlepszej renomie , ale odrazu on mi nie pasowal do tamtych ludzi (wiekszosc chamow , prostakow) bylam tam przy okazji.On podobno co tydzien.Niedawno dowiedzialam sie , ze to taki typowy lovelas,podrywacz.Mam taki metlik w glowie, nie wiem co robic. Spotkalam sie z nim 3 razy , oczywiscie z dystansem. I nie wydaje mi sie zeby byl jakis nachalny,czy liczyl na cos. Jest mily,szarmancki i pelny kultury.Rozmawialam z nim jak bym juz go wczesniej znala , taka swoboda. Czuje sie przy nim swietnie. Ale ta opinia...na jego temat. Dodam ,ze znaja go 2 moje kolezanki w zasadzie znajome. Jedna z nich to taka rozrywkowa panienika i to ona na jego temat mi tak powiedziala. Druga to bardzo mila i sympatyczna dziewczyna z dobrego domu,ktora powiedziala ze to mily chlopak i w ogole,widziala go w jakims towarzystwie z dziewczyna,ale tylko jak rozmawiaja i raczej ja zlewal.. Kilka razy ta druga kolezake odwozil z imprez i nigdy na nic nie liczyl(a wiecie jak dzis jest)nie sprzedawal bajeru..poprostu grzecznie odwozil. Dziewczyny jak myslicie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach