Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słaby bukmaher

Jakie mam na nią szansę ? Opis jej i mój.

Polecane posty

Gość Słaby bukmaher

Ona: Jeśli chodzi o wygląd to daje jej 9/10 no chyba że Idealizuje. pracuje w budce z hot-dogami wyciąga jakiś tys do 1,2 tys złotych jednocześnie nie jest w pracy zarejestrowana tylko w urzędzie pracy . ma samochód i prawko do tej pory nie miała chłopaka robi jakieś studium jest towarzyska każdy ze znajomych ma na nią chęć ma 21 lat wie o tym że zawsze mi się podobała ma znajomych ale jest raczej domowniczką która lubi od czasu do czasu wyrwać się na imprezę Natomiast ja: Wygląd to jakieś 7/10 nie to żebym sobie dodawał nie mam znajomych nie mam samochodu jak i prawka ale jestem w trakcie pracuje sezonowo teraz mam przerwę około 2 miesiące a oszczędności mam 3,5 tys wykształcenie średnie kontakty ze znajomymi zerwałem zaraz po gimnazjum nie jestem zbyt towarzyski. Miałem dwie dziewczyny jedną przez pół roku drugą przez 3 miesiące Jaki procent szans dalibyście mi u niej ?

Gość Słaby bukmaher
Może ktoś to obiektywnie ocenić ?

Gość Słaby bukmaher
Może ktoś to obiektywnie ocenić ?

Gość korek9
nie masz szans bo chcesz ją tylko wyruchać a kobiety to wcześniej wyczuwają

Gość Słaby bukmaher
Racja :o Skad wiedzialas ?

Gość Słaby bukmaher
To jest coś więcej... Wiem że to trochę dziwne ale jeśli miałbym do wyboru jednorazowy seks z nią czy bycie w związku z nią przez chociaż miesiąc to wybrał bym tą drugą opcje .

Gość Słaby bukmaher
Bez podszywów:p oceni ktoś to jeszcze ?

Gość korek9
ona nie jest dla ciebie to tylko chuć poszukaj se innej

Gość dsdfwdffdsfsgdsgsaaaaaaa
Już miałeś dwie, a ona ani jednego. Zasługuje na nieskażonego innymi siksami, równie czystego jak ona sama ❤️

Gość ostatni_sprawiedliwy
Szanse masz słabe...laski zawsze lecą na lepszych niż same są. Jak ona sprzedaje hot-dogi to Ty musisz sprzedawać Kebaby. Jak Ona ma seicento to Ty musisz mieć co najmniej Golfa IV ( 3 to już obciach). I tak dalej

Gość pluto18
dupa jest dupa , bajeruj prosto z mostu . Gowno wyczuwaja i tyle na ten temat.

Gość musisz mieć stałą pracę.
Inaczej kobieta się z tobą nie zwiąże. Bo będzie się bała, że pewnego dnia przejdziesz na jej utrzymanie.

Gość Słaby bukmaher
A jeśli umiałbym ją rozkochać w sobie to takie szczegóły jak stała praca czy to że miałem dziewczynę nie spełniają większej roli... ?

Gość szczera77
masz dokladnie ZERO szans na te laske.Szukaj sobie kogos jak ty 7/10 bo innaczej ciezko ci bedzie.A posiadanie stalej pracy to nie jest maly szczegol/jak piszesz/ Obniz poprzeczke!

Gość Słaby bukmaher
Tu już nie chodzi o wygląd. Nie to że stawiam sobie ją tak wysoko . Od zawsze mi się podobała a rzecz jasna w dzieciństwie nie była tak ładna jak teraz... więc nie mogę powiedzieć że lecę na jej wygląd bo bardziej interesuje mnie jej osobowość .

Gość LECę BO CHCę.........
KOmu TOŻSAMOŚĆ BO-URNA pod chiunkę? KOMU< KOMU< bo ide do domu....

dziwne masz te zestawienie.... kojarzy mi sie z tabela sald- co ma do tego prawki i samochod????

Gość szczera77
ale piszesz ze kazdy ze znajomych ma na nia chec,wiec zdajesz sobiie sprawe ze masz konkurencje ,nie wiem dlaczego mialaby akurat zechciec ciebie?Ona wie ze podoba sie faceetom i ze moze miec kazdego.Nawet jak bedzie mila dla ciebie to nie bierz tego za dobra monete ,bo moze byc mila dla kazdego i to nie znaczy ze jej sie podobasz jako mezczyzna. Zainteresuj sie raczej przecietnymi dziewczynami,ktore docenia ciebie i dadza ci szanse.

Gość Słaby bukmaher
Szczera - więc jej uroda ma decydować o tym żebym dał sobie spokój ? Zdaje sobie sprawę z tego że być może nie będzie mnie chciała mimo wszystko chyba warto spróbować .

Gość Słaby bukmaher
Prawko i samochód ma wiele do tego. Chociaż jak myślę nie jest materialistką to nie da się ukryć że kobiety na to patrzą tym bardziej że sama ma .

skoro Twoje takie zdanie- chyba miedzy nami nami jest przepasc pokoleniowa i nie zrozumie istotnosci tego samochodu, widac baby po 30 na to nie patrza.... :)

Gość szczera77
no jak juz tak bardzo chcesz to probuj,ale nawet jak zalozmy ja zdobedziesz,to jak ona taka pieknosc to ciagle bedziesz tylko zazdrosny ,widzac jak faceci patrza na nia z porzadaniem,jej znajomi beda jej docinac ze stac ja na kogos lepszego,bogatego,wyksztalconego ,w koncu sama by w to uwierzyla ...Chce ci tylko uswiadomic jak ciezki jest zwiazek z atrakcyjna osoba.

Gość dziaddek
szczera co ty pier...lisz za farmazony znam laski co z takimi oblechami chodza i wcale nie jacys majetni

Gość szczera77
dziaddek, moze wg.ciebie to sa laski a pewnie takie same oblechy jak ci co z nimi chodza. Ja tu mowie o naprawde atrakcyjnych dziewczynach

Gość tirariru
Masz spore szanse bo jesteście w wielu rzeczach podobni

Gość tirariru
Musisz tylko zmienić nastawienie, bo jeśli ustawiasz sie na pozycji że jesteś niby gorszy od niej, to niestety tak będzie. musisz byc pewny siebie i tyle...

Gość dziaddek
to sa dobre laski