Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfgqwertzxcvb

ten frajer znowu mnie zdradzil po raz kolejny

Polecane posty

Gość asdfgqwertzxcvb

Zdradzil mnie raz i sie do tego przyznal dzisiaj sie budze i znalazlam na stole kartke "boje sie sam ci powiedziec tak mi cholernie wstyd jesli jestes w stanie wybaczyc mi zdrade i to niejednokrotna (nie bede wdawal sie w szczegoly bo tego nie chcesz) to masz czas sie jeszcze zastanowic . kocham ci choc to pewnie nic nie znaczy ,ale ja chyba nigdy sie nie zmienie " no co to ma byc za facet jeszcze mi to na kartce napisal . Ludzie pomozcie ,bo go rozniose . Zadzwonilam juz do szefa poprosilam o wolne naklamalam cos ,ze chora zgodzil sie . To ja mu teraz zrobie remament pojdzie na bruk . Wsadze mu wszystkie ubrania do jednej walizki i jak bedzie wracal z pracy otworze balkon i jak mu jebne to jeszcze specjalnie trafie w auto ta walizka . Co wy na to dziewczyny ?; ) troche sie dstresowalam tym pisaniem .

Gość Kamillaaaa
To są właśnie męskie kurwy . Tak zrób .

Gość wygoń kanalię
przypomniałaś mi historię mojej koleżanki jak zdradzacz wracał rano od kochanki,a był to niedzielny poranek żona wyrzucała jego rzeczy przez okno,udarmeniła mu wejście do domu nicpoń błagał ją by opamiętała się i nie robiła cyrku przed i dla sąsiadów i to żałosne błaganie tym bardziej ją utwierdzało w tych porzadkach uwolniła się od kanalii,po roku spotkała super faceta i jest szczęśliwa wreszcie wie,że zyje,ma kogoś wartościowego

Gość asdfgqwertzxcvb
Ahhh zal sluchac o tych wszystkich kobietach ,ktore musza przechodzic to pieklo dobrze ,ze kolezance tak fajnie sie udalo ,ale nie jest mi jakos specjalnie zal sama sie dziwie ,ale mysle ,ze jak tak zrobie to doda mi duzo sily :)

ech i jak tu zrozumiec kobiety - chcialas szczerego faceta to masz :) przeciez sie przyznal...

Gość asdfgqwertzxcvb
Pownien nie miec do czego sie przyznawac .

Gość jhbjher
najlepszy temet,usmialam sie do lez "ten frajer znowu mnie ......" soryy moze zycie ci sie lamie a mi lzy ze smiechu lece ,ale lubie twarde dziewcxzyny co nie owijajaj w bawelne

Wymień zamki w drzwiach, niech ma za swoje ;/ Tłumaczenie na poziomie 10latka. Masz dobry plan, olej palanta.

Gość asdfgqwertzxcvb
a jak inaczej nazwac czlowieka ktory zdradza swoich .. mi sie juz chyba zycie nie wali jak byla pierwsza sytuacja w czerwcu wtedy plakalam ,kopalam ,gryzlam ,a teraz to juz pfff tylko chce mu pokazac ..nie musze nawet wymieniac zamow ,bo mamy dwa a do gornego jest tylko jeden klucz ,ktory mam ja :) mysle co tu jeszcze mu zrobic ..

Dostęp do wspólnego konta mu możesz ograniczyć lub zabrać pieniądze z jego konta :D

Gość asdfgqwertzxcvb
dobrze myslisz dziewczyno . Bogu dzieki ,ze sa tacy ludzie ,bo mimo wszystko jednak moja trzezwosc umyslu nie jest w tym momencie doskonala . Wykapie sie spokojnie , uspokoje sniadania raczej nie zjem jakos nie moge pojade do banku ,na wszeki wypadek wymienie tez drugi zamek , pozniej go spakuje i sajonara niech idzie do tej lampucery .ciekawe czy tak go przzyjmie z otwartymi ramionami jak jej powie ze nie ma gdzie mieszkac

Gość HAFT - Richelieu
Jak to było na Armagedonie? Raz - to przypadek Dwa razy - zaDZIWIający ZBIEG okoliczności trzy razy - AKT wroga

Gość mam HUSTECZKĘ chaftowana
co ma 4 ROGI............................................ rzucę mu pod nogi :classic_cool:

Gość Co najciekawsze na takich
facetów lecicie

Gość asdfgqwertzxcvb
jak widac po moim poscie to wlasnie nie lecimy ,a raczej ich ubrania beda lecialy ajjj nie moge sie doczekac 16 -tej

Gość bywam czytam wiem
założe sie o dobry alkohol ze mu wybaczysz ;)

Lepiej nie rób cyrku przed sąsiadami. Po co mają wiedzieć o Twoim nieszczęściu. Wiesz co go najbardziej zaboli>? Obojętność. Z kamienną twarzą powiedz mu, że już go nie kochasz, totalnie nie obchodzi Cię co robi i że jest dla Ciebie obojętny. Potem każ mu się natychmiast wyprowadzić. A w tej chwili zajmij się jego kontami :) Jeżeli masz do nich dostęp, przelej sobie większość kasy na swoje - te akurat przed nim zabezpiecz. Taka mała kara dla podłego zdradzacza.

Gość kobiety kochają być
zdradzane i takiemu to wybaczą

Gość asdfgqwertzxcvb
konta juz zalatwione . to sie zdziwi frajerzyna jak pojedzie na zakupy hahahah a co do mieszkania i tak mam umowe najmu do konca roku mielismy ja przedluzac ale w takim wypadku wracam do rodzinnego miasta wiec grzeja mnie ci sasiedzi ; )

Gość bull shit shit ititititititit
Dobrze robisz! Fuj, ten facet najwyrazniej znalazl fiuta na smietniku. A wiesz co mi sie wydaje? Ze piszac ze nigdy sie nie zmieni jakos troche liczyl na to ze mu wybaczysz w koncu te zdrady i udzielisz cichego przyzwoloenia na skoki w bok. Moze sie myle, ale znajac facetow jest to teoretycznie mozliwe. Czy wybaczylas mu zdrade juz kiedys?

No to w takim razie możesz mu urządzić wiochę :D A teraz jeżeli masz czas idź kochana na duże przedświąteczne zakupy, do kosmetyczki i fryzjera :) Ot tak, żeby poprawić sobie humor

Gość asdfgqwertzxcvb
tez mi sie tak cos wydaje ,ze chce przyzwolenia . owszem raz mu wybaczylam zdrazde dobre pare lat temu ale wtedy to byl jeszcze zwiazek na odleglosc wiec bylo troche inaczej . AAaaaaa pojde ,pojde :)) i to za jego pieniazkiii !! :DD juz sie nie moge doczekac ..

Gość głupia suka jesteś
nie twoje pieniądze to nie ruszaj a, że cie zdradził cóż takiego wybrałaś więc twoja wina

Gość asdfgqwertzxcvb
co nie ruszaj . nie wiesz ,ze za zdrade sie placi . to jak nie dotrzymanie umowy . ;)

Gość i bardzo ci gratuluję
heheheheee i dobrze robisz na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!! Gnida ci się trafiła, słaby jest i dlatego zdradza, nawet nie umie tego ukryć bo to jakaś ciota. Zdrada to wielkie świństwo niech mu sie to odbije w każdej dziedzinie życia. Uwielbiam takie twarde kobitki. Nie mogę patrzeć na takie tematy jak "Zdradził mnie ponownie ale ja go tak bardzo kocham, jak go zmienić" tam kobiety robią z siebie pośmiewisko, a dla Ciebie BRAWA

Gość głupia suka jesteś
jeśli zabierzesz pieniądze to będzie to kradzież a to już podchodzi pod paragraf

Gość 4rtyhj
i bardzo ci gratuluję "heheheheee i dobrze robisz na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!! Gnida ci się trafiła, słaby jest i dlatego zdradza, nawet nie umie tego ukryć bo to jakaś ciota. Zdrada to wielkie świństwo niech mu sie to odbije w każdej dziedzinie życia. Uwielbiam takie twarde kobitki. Nie mogę patrzeć na takie tematy jak "Zdradził mnie ponownie ale ja go tak bardzo kocham, jak go zmienić" tam kobiety robią z siebie pośmiewisko, a dla Ciebie BRAWA" 0 0 To czemu taki gnidy bierzecie na partnerów?

Gość qualalumpur
ale narzekasz. przecież wierność w związku to przeżytek. liczy się siano. zdradza o nic takiego. pomyśl sobie ż eon po prostu ma taki charakter. że jest nesamowity. że popełnił błąd. a w ogłe że to twoja wina że zdradzał. za mało się starałaś.

Gość miracllle
Podobno w czerwcu ryczałaś przez niego bo zdradził,a teraz piszesz że pare lat temu....???? słabe te prowo!

Gość taaaajasne
a ja znam taka jedną co męża zdradza z bardzo dobrego i pewnego źródła wiem, że gdy mąż wracał zza granicy (praca) do domu niespodziewanie wcześniej, to kochanek chował się do szafy... scena jak z filmu miała niejednego... mąż przez to właśnie wrócił do kraju nie pojmuje dlaczego on jej tak nadskakuje i nadal przy niej trwa pewnie równie głupi jak i ona