Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama87

ściąganie napletka u niemowlaka

Polecane posty

Gość dorosłychłopak
Mi mama nie sciągała i w wieku 14 lat byłem u lekarza który kazał mi sciągać samemu albo bede musiał iść na zabieg. Jakoś mi się udało ściągnąć po długim czasie ponad pół roku no i bolało jak ch.....ra bo skóra była przyrośnięta do żołędzia.wydaje mi się że lepiej ściągać.

Gość gość
Mam syna 19 miesiecy ściagałam mu napletek od poczatku delikatnie po troszke i dawno mu odszedl . Teraz mam drugiego syna 1 miesiac ma i rowniez mu sciagam przy kąpaniu oczywiscie. Ale mam tez brata ma 6 lat, mama sciagala mu rowniez od poczatku ale nie zszedl calkiem. Byla z nim niedawno u lekarza i lekarka powiedziala ze juz nie musza sciagac. Jedni mowia zeby sciagac a inny ze nie. Jednym dzieciom odejdzie samo a innym znow nie. Zalezy.. wiec lepiej sciagac po troszke. Sasiadka, lekarka.. nie sciagala synowi i mial chirurgicznie robione.

Gość gość
My sciagalismy synkowi po troszeczku, po kapieli zawsze ciut ciut, trwalo to ze 2 mies i teraz ladnie schodzi, da sie umyc wszystko. I nie dlatego, ze ktos kazal, ale z doswiadczenia meza co mial klopot przez nie-sciaganie, nikt mu nie pokazal jak siusiaka myc :-/ az podpatrzyl kolege na zielonej szkole! I sam zaczal probowac! Syf, brud, bol, dal w koncu rade. Mysle, ze lepsze wypowiedzi samych doroslych juz chlopcow, ktorych to dotyczylo niz lekarek, mam czy innych cioc..