Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bez radna

Czy faceci chcą tylko seksu ?

Polecane posty

Zaczynam wątpić że istnieje facet, który szanuje kobiety. Gdzie Ci mężczyźni są??? A jak się trafi to jak Go zatrzymać?

Gość Marko_Ramius
Jak chcesz chłopa, któremu nie zależy na seksie to szukaj wśród kastratów lub impotentów. Powodzenia.

Gość marcyska89
nie faceci nie tylko chca seksu... ale zeby im prac, gotowac obiady, prasowac

Gość prawictwo pospolite121
nie chcą seksu . Tylko wam go nie odmawiajągdy jestescie w potrzebie

Gość ffffiu fiuuuu
mój odmawia

Gość kochana_dzona_
przeciez to normalne, od wieki wiekow faceci potrzebowali zawsze seksu, to fizjologia, tak sa zbudowani, jesli zona im nie da pojda do innej, to jak bomba zegarowa, musi wybuchnac ile ty masz lat??

Gość kochana_dzona_
przeciez to normalne, od wieki wiekow faceci potrzebowali zawsze seksu, to fizjologia, tak sa zbudowani, jesli zona im nie da pojda do innej, to jak bomba zegarowa, musi wybuchnac ile ty masz lat??

Gość kochana_dzona_
ffffiu fiu albo ma problemy, albo go nie pociagasz zdrowy normalny facet bez seksu zyc nie moze

ja znam takiego ze kazda mu sie podoba..ja troche jemu sie dziwie..bo nawet i brzydkie,puste,naiwne dziewczyny mu sie podobaja..w ogole na lepsza mu nie stać..nawet i jak ja z nim sie spotkam tako pogadac a tn potem pisze do mnie ze jestem cudowna,ze ja go podniecam...wtf???

Gość fklosze
mam 40 lat i chciałabym żeby jakis facet chciał ode mnie seksu :(

Mam 25 lat. Wiem że mężczyznom jest potrzebny sex to normalne ale wkurzają mnie Ci, którzy chcą tylko seksu. Czy jest facet, który nie myśli tylko hujem?

seks to ryzyko a nie zabawa

a wiekszosc ludzi obojetnie czy kobieta czy męzczyzna traktuje sobie to jak rozrywke .

a ja mam 19 lat..mnie tez wkurzaja..nawet naciskaja..ja mam takiego ktory chce seksu a ja na to ze nie jestem na to gotowa a ten sie obrazil na mnie i nie odzywa sie do mnie..na poczatku sie wkurzylam a potem mysle : a h*j mu w d*pe... przepraszam za takie słownictwo ale mnie to juz przerasta..a teraz doszlam do wniosku ze skoro facetom zalezy tylko na jednym to ja wole byc sama i wole zostac stara panna.

ja miałem kiedys taka panne gdy jeszcze sie uczyłem - chodziła z nami na lekcje wypiła jedno piwo i do wszystkich kierowała się z propozycja łózka Jeden jej odmówił to skierowała sie do drugiego

ja nie dostałem propozycji łózka tylko kawe z jej strony odpowiedziałem ze nie pije kawy . ( co jest prawda )

myslisz ze facet w ciagu dnia nie ma rozmowy, czy to z kobietami czy z innymi goscmi. mi sie nawet w pracy zdarza flirtowac z damskim personelem... ;)

ale takiej, od której chcesz tylko seksu i on a Tobie da to masz prawo chcieć tylko seksu. Co musi mieć ta, którą będziesz szanował??

ja wam powiem co musi miec, ale chce od was wydobyc to co jestescie w stanie zaoferowac wlasnie oprocz seksu, ale widze ze wam to nie wychodzi. nie dziwcie sie wiec ze faceci chca od was tylko seksu... ;)

Dobra rada. Jeśli kobieta myśli, że facet chce od niej tylko seksu to facet myśli o niej tak samo. Facetowi trzeba przemówić do rozumu

juz ja widze po tobie jak bedziesz swojemu facetowi przemawiac do rozumu... :D hahaha te 42 w stopce to twoj wiek, waga, czy numer telefonu? ;)