Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdewq

mecz siatkówki w ciąży

Polecane posty

Gość asdewq

Jak sądzicie można iść kibicować? Czy hałas nie wpłynie niekorzystnie na dziecko? Kończę 6 miesiąc ciąży.

hałas jest pewnie podobny do tego w kinie :) tym bardziej że jak jesteś w 6mcu to już kopie-jak coś mu będzie nie tak to zrobi ci taki harmider w brzuchu, że poprostu wyjdziesz :)

Gość asdewq
dzięki za odp. Hałas jest duży, szczególnie jak wygrywają:) Gdyby jeszcze mój młody chciał kopać, a on może w ciągu dnia przez 6-8 godzin się nie odzywać, żeby sobie wieczorem i w nocy popsocić.

nie martw sie, cialo kobiety jest tak skonstruowane ze do dziecka docierają dzwieki, ale nie zaszkodzą. wsadzilas kiedys glowe pod wode i slyszalas , ze w sumie nic nie slychac na zewnątrz? No to dziecko slyszy jeszcze mniej.

tak tak ja wiem, ale tylko podaje przyklad by latwiej bylo zrozumiec ile slyszy dziecko. Słyszy matke- bo to jedno ciało, ale nie slyszy tego co sie dzieje na zewnątrz. A wrzaski z meczu uslyszy tak jak ty bys sie smiala. A niejednokrotni epewnie Sama glosniej sie wydarlas :)

Gość asdewq
To super, bo się trochę zrelaksuję. Uwielbiam siatkówkę, choć pewnie bym się teraz nie wybrała, ale dostałam bilety i żal nie skorzystać. Już się nie mogę doczekać:)