Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gandalfino

Jaki aparat?

Polecane posty

Gość Gandalfino

Witam Chciałbym zainwestować w jakiś dobry aparat. Myślałem o lustrzance. Od razu na wstępie powiem, że jestem kompletnym laikiem, nie zajmuję się profesjonalnie fotografią. Mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry aparat tak do 3000 zł?

Gość Rowlinik
Jeśli nie zajmujesz się profesjonalnie fotografia odradzam lustrzankę. W takim przypadku najlepiej będzie bezlusterkowiec. Tego typu aparaty robią naprawdę świetne zdjęcia i nagrywają firmy full HD. Do tej kwoty co podałeś polecam model panasonica lumix GX1.

Gość Tomek_79
Popieram kolegę. Nie ma sensu żebyś kupował lustrzanki. Jeśli chcesz mieć dobre zdjęcia to bezlusterkowiec jest najlepszym wyborem. Osobiście mogę polecić jedną z nowości Panasonica lumixa G5, ale lumix GX1 to także bardzo dobry aparat.

Gość ler 1
To zależy jakie masz fundusze, w sumie skoro już o tych modelach mowa i to oba panasonica to wydatek jest chyba porównywalny, ale tak czy owak w skali porównawczej wypada chyba całkiem nieźle bezlusterkowiec w stosunku do lustrzanki, która chyba powoli oddaje koronę, a przynajmniej robi miejsce na tronie.

Gość Oceniając Cię
I potem będziesz wklejał zdjęcia na fb i pisał JESTĘ FOTOGRAFĘ :d

Jezus! Nie masz doświadczenia i chcesz kupować od razu lustrzankę za 3 tysiące? To delikatnie mówiąc nierozsądne. Nie kupuje się lustrzanek gdy nie ma się pojęcia o fotografii. Poszukaj czegoś tańszego, co nada się dla Ciebie - zajrzyj na stronkę wasserman.pl To sklep z elektroniką, który oferuje aparaty fotograficzne w przystępnych cenach :)