Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrauu1

znajomosc z czata

Polecane posty

Gość mrauu1

hej, poznalam spoko kolesia na czacie ale go oklamalam, co teraz robic, przestac sie odzywac czy przyznac i tez dac se spokoj? nie chce go krzywdzic a on sie zakochal i ogolnie , ja 20 on 23 l. doradzcie.

Gość a w czym
go oklamalas?

Gość singielka_5555lat
czuje , że on grubszy będzie przy tobie :)

Gość taka_prawda.....
a z czym go oklamalas? bo jak wyslalas fałszywą fotke to to rzeczywiście nie ma sensu bo jesli nawet sie "zakochał" to w tej lasce ze zdjecia a nie w tobie

Gość mrauu1
napisałam że mam 52 kg a mam 70 , nie wiem co teraz robić i czy ma sens spotykać się

Gość mrauu1
kuzynki fote wyslalam, lipa wiem ale nie da sie juz odkrecic, on tak codzien ma nadzieje i wogole, jak to lagodnie zakonczyc? dobry chlopak i dobrze mu zycze ale ja nei wiedzialam ze taki wlasnie sie okaze. żal no

Gość taka_prawda.....
sama oceń czy jest sens:D a ty co byś pomyślała jakby facet napisał że ma 190cm wzrostu a na spotkanie przyszedłby taki 160?:o

Gość mrauu1
ale wnętrze mam dobre, to mało?

Gość jollllllka
sama uważasz ze dobre wnetrze to mało skoro go oszukiwałaś z wygladem:D

Gość mrauu1
moze nie zauwazy tych 30kg nadwagi, jak myslicie? wybaczy mi bo wie ze jestem dobra i dziewica do tego

Gość znawca każdego tematu
gdybyś mu wysłała od razu swoje prawdziwe foto to by pewnie od razu zakończył rozmowę i więcej by się nie odezwał, tak robią faceci, ja również. jak laska nie jest w moim typie to po co mam z nią gadać, nic nie daje dobre wnętrze. lepiej od razu powiedzieć "nara". skoro się zakochał w "tobie" szczupłej to znaczy że takie laski , jak większość facetów, z tobą od razu dałby sobie spokój. na co ty liczysz jeszcze? na to że wyślesz mu twoje foto i będzie chciał z toba gadać? żałosna jesteś

Gość mrauu1
on tak podkresla ze wyglad nie najwazniejszy przeciez, ale jego byle wazyly 46-53kg, on kłamał?

poza tym będzie miał pretekst żeby zakończyć tę znajomość hehe.może gdyby było odwrotnie, wysłałabyś mu najpierw gorsze zdjęcie (z nadwagą) i by nadal chciał gadać z toba bo masz np dobre wnętrze to może byłaby jeszcze szansa, że jak wyślesz foto prawdziwe to będzie nadal chciał

Gość mrauu1
ok moja wina. to powaznie pytam co zrobic, przestac sie odzywac czy jak?

taaa.. wygląd nie jest najważniejszy jak zobaczył że ważysz 50kg :D dobre. oczywiście że przede wszystkim wygląd jest dla niego ważny, przynajmniej na początek jak cię nie zna jeszcze. sama piszesz że miał zawsze szczuplutkie laski. z czym do ludu dziewczyno, ważysz 70kg, weź się lepiej za siebie;)

Gość mrauu1
dzieki za rade brania za siebie, mam bulimie i zabuzenia zywienia, co do niego to nie przewidzialam ze tak kobiety do zycia szuka przez neta, teraz nie bede mu odpisywac albo zablokuje na gg i bedzie spoko ;D da se spokoj!

Gość mrauu1
a i faktycznie chyba by nie chcial mnie znac eh