Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiericzka

jak odzyskac mezczyzne? pytanie

Polecane posty

Gość wiewiericzka

Nie chce sie rozpisywac, po pol roku zwiazku, rozstalismy sie ( obustronna zgoda) z moim partnerem. Stwierdzilismy, ze kiedy jestesmy ze soba jest fantastycznie ale kiedy sie nie widzimy nie ma przyciagania. Postanowilismy „byc przyjaciolmi . Spotkalismy sie w kilka dni po rozstaniu na obiad, dalam mu prezent na swieta i....... uderzylo mnie to ze tesknie i chce byc z nim, ze nie dalismy sobie szansy.... probowac? Po raz kolejny rozmawiac o tym co nas rozdzielilo (nigdy nie doszlismy do konkluzji) czy odpuscic?

Gość proporwos
pół roku... to nie był związek tylko dopiero poznawaliście się - a skoro juz było rozstanie to nad czym się zastanawiasz???

Gość wiewiericzka
zastanawiam, bo chcialabym druga szanse, bo jak on stwierdzil to ja trzymalam go na dystans....a teraz zaluje ...

Gość Pallikot
A może spotkać się i porozmawiać na poważnie. Powiedzieć jedno drugiemu co czujemy do siebie nawzajem. Jak postrzegamy się nawzajem. Jak czuję się bez niego. O czym mażę. O czym śnie. Czego pragnę w skrytości ducha. Po co wydziwiać i pytać na forum, które nie zna ciebie ani jego. Zapytajcie wpierw siebie nawzajem. Powodzenia. To nie pierwsza i nie ostatnia rozterka. Będzie ich więcej i poważniejsze. Ale do tego trzeba być DOROSŁYM.

Gość wiewiericzka
jestesmy dorosli - wiekowo co nie znaczy, ze emocjonalnosc jest dojrzala...rozmawialismy, ale nie bylo konkluzji tzn ostatecznego stwierdzenia TAK/NIE chce do ciebie wrocic..

mialas okazje mu powiedzieć, że tęskniłaś za nim ........... i zobaczyc jaka jest jego reakcja. to, że ty tesknisz nie znaczy , że on również, więc radze ostrożność .....

Gość drugie dno
No tak, ale ona myśli że on myśli że ona myśli że on wie. Ale on nie wie że ona myśli że on myśli bo ona myśli jak on myśli. I tak koniec końców bez słowa pomiędzy nimi odbywa się rozmowa. A wystarczy wydukać takie głupie parę słów. ""Ty głupi ciołku, chcesz być ze mną bo ja tak.""" Ale cielęcina dalej myśli jak zostać pasztetem...........

Gość wiewiericzka
Wstyd sie przyznac, ale cos w tym jest..

Gość wkurwiona żona
No i proszę znowu jakaś blondynka. Myśli że jak myśli to on wie. A on wie tyle co ona mu powiedziała. Oj sierotko zapomniałaś języka w gębie ?

Gość wiewiericzka
Kiedy po zerwaniu zabierałam swoje rzeczy z jego mieszkania, miał minę zbitego psa...potem mi powiedział, że nie spodziewał się, że tak szybko to zrobię, to czemu zaczął rozmowe o zerwaniu? nie rozumiem

Gość mruczek_
Ja bym powiedziala mu co mysle i niech on sie tez okresli. A na przyjazn to za wczesnie, przekonasz sie jak on zwiaze sie z inna. Powodzenia

Gość wiewiericzka
to będę musiała poczekać do "po świętach" niestety....a czas nie działa na korzyść..

Gość gość
Po 5 latach zostawił mnie mężczyzna mego życia. Większość czasu było cudownie, jednak ostatnie pół roku z powodu mojej zazdrości o jego pracę już nie był tak kolorowy. Rozstawaliśmy się, Az w końcu usłyszałam, żebym dała mu spokój, bo on już nie chce dalej w tym tkwić. Powiedział, że możemy co najwyżej się przyjaźnić. Została mi ostatnie szansa – urok miłosny, skorzystałam z rytualisty ze strony http://urok-milosny.pl uwierzcie e to była dal mnie jedyna szansa na odzyskanie go, chociaż wiem że sposób nie jest etyczny. Ale wiedziałam że musimy być razem i żadna kobieta nie da mu takiego szczęścia jak ja. Po kilku tygodniach oczekiwania wrócił : ) teraz już dbam o to by się nie kłócić i żeby było między nami jak powinno.

Gość gosiuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!