Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieztegoswiata11

Wybaczyć chłopakowi?

Polecane posty

Gość nieztegoswiata11

Byłam z chłopakiem rok czasu, wkońcu on stwierdził, że nie wie czy mnie kocha, rozstaliśmy się. Po miesiącu spotkaliśmy się na imprezie i oznajmił mi, że chciałby wszystko naprawić. Nie wiem co robić, bo kiedy już kończyliśmy ten związek on już pisał z jakąś inną dziewczyną i z tego co wiem to w ciągu tego miesiąca co razem nie byliśmy kręcił też z jakąś inną. Po prostu nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć i nie mam kogo prosić o radę. Niby teraz się stara żeby mnie odzyskać i wogóle. Ale nie będzie mi łatwo zapomnieć o tym co mi zrobił i nie jestem pewna czy wrócić do niego. Chociaż strasznie mi na nim zależy. Co o tym myślicie?

Gość ererrerrtrt
mysle, ze bedziesz miala z nim hustawke, raz kocha, raz nie, raz odchodzi, potem wraca, odpusc sobie dupka

Gość riki taki tikitaki
wybacz mu i tak jutro jest koniec świata

Gość jemioł uszka
ni i świeta sa po końcu świata , wybaczać trzeba 🖐️

Gość mrauu1
nie wybaczaj

Gość Ewelinka z londynu
Ja bym nie wybaczyla a to dlatego ze mialam taka sytuacje... No I dalam mu druga szanse I po dwoch miesiacach mialam powtorke z rozrywki- wyszlam na idiotke ktora moze zakrecic i zostawic z tym kiedy mu sie zechce_ nigdy wiecej!!!!

Gość Ewelinka z londynu
Mi takze bardzo zalezalo ale mam swoja dume I nie jestem zabawka- powiedzialam mu zeby raz na zawsze dal mi spokoj I ze nigdy wiecej nie chce z nim miec nic wspolnego- choc bolalo powiedzialam to I teraz jestem szczesliwa bez niego :) wspolczuje naprawde szczerze tym dziewczyna ktore wierza ze z jego strony to cos powaznego.... To juz nie moj problem :D

Gość nieztegswiata11
A może po prostu zrozumiał, że popełnił błąd i chce go naprawić? Bo przed zerwaniem mieliśmy ciężkie dni i często się kłociliśmy. Wtedy sama myślałam nad zerwaniem, ale stwierdziłam, że go kocham i nie zrobiłam tego.